Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátaimnak hogy ne adjam lejjebb az igényeket mert egyszer mindenki megtalálja a párját?
Ne hallgass az utolsóra! Ha egy nő nemet mond, az egy NEM! Ne zaklasd, ne kergesd és ne üldözd!
Utálom ezt a tipikzs férfi mentalitást, hogy egy nő így "kéreti" magát. Ez nem a 60-as évek! Itt már nem divat húzni egymás agyát! Nem diktálja ezt semmilyen illem! Ha az utolsóra hallgatsz, nagyon hamar a rendőrségen (jogosan) találhatod magad.
#13 Tipikus szélsőséges feminista hiszti amit itt előadsz. Rengeteg olyan kapcsolat van ahol a nőnek elsőre nem jött be valaki majd később megtetszett neki. Engem ne fenyeges rendőrséggel, mert találok egy ügyvédet és a feljelentő fogja csúnyán megütni a bokáját. Fériak ne feljétek ez egy szélsőséges feminista megnyílvánulás ez, ha nagyon tetszik valaki ne ajtóstúl rontsatok be, hanem finoman próbálkozzatok kedvesen és udvariasan! Férfiaknak bátorság kell, mert a bátorság és a remény ad élet értelmet.
De ha szerinted a nem az nemet jelent mit csináljon az az ember akit a neki tetszők állandóan visszautasítanak?
Szerintem meg ne fenyegetőzz, max saját magadat járatod le az ügyvédes dumáddal. Nem is csoda, hogy még a kutyának se kellesz ezzel a felfogással. Szerencsére nem minden férfi olyan degenerált, mint te.
Ha visszautasítanak, keresel mást. Ha annyian utasítanak el, minden ép eszű ember belátja, hogy valami baj van vele. Szomorú, de gyakorolj egy kis önkritikát ahelyett, hogy itt adod az ostoba tanácsokat. Ez a "felnőtt párkapcsolatok" kategória, nem a "szingli vagyok és béna".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!