Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a barátaimnak randikat leszervezni amikor nem is jövök be a csajoknak?
Barátaim nagy hobbija, de már elegem van. Kezdve onnan, hogy ‘itt vagyunk xy helyen, gyere ide mert van itt egy egyedülálló csajszi a baráti társaságban és nagyon összeillenétek’. Aztán ha vagyok olyan hülye, hogy odamegyek, akkor szegény lány nem gyöz hogy szabadkozni, hogy ne legyek ráeröltetve. Legutóbb odaültettek a csaj mellé, stb. erre szegénynek ki kellett találnia, hogy nincs jól és elmegy haza. Persze kamu volt, még aznap láttam máshol is. Van olyan is, hogy randit szerveznek, ilyenkor állítólag nagyon szimpatikus vagyok a csajnak, aztán miután megjelenek, nagyon hamar el kell rohannia egy barátnöjének segíteni, stb. Rengeteg ilyen volt, nem is értem a barátaimat! Nem véletlen, hogy 30 évesen nem volt még barátnöm. Azt mondják amúgy, hogy kedves vagyok, de nagyon alacsony és a képeken sokkal másképpen nézek ki, sokkal helyesebb vagyok. A legutolsó ilyenen az mondtam a csajnak, hogy na jól fel lettünk ültetve mi? Pontosabban csak te. Figyelj, hagyjuk ezt az egészet, igyunk meg egy kávét ha már itt vagyunk. És utána kinevettük a barátaimat viccesen, hogy milyen bolondok. Ez a csaj tök jó haverom lett, részéröl ez már barátság is talán. Részegen mondta nekem, hogy nem gondolta azt, hogy ilyen jó barátot talál egy férfiben és mintha testvérek lennénk. Meg hogy hívjam a húgomnak (ezt azért nem!).
Minek csinálják ezt ha a barátaim elvileg? Vakok? Olyan átlagos, szomszéd csajokkal akarnak összehozni, akik sose álltak velem szóba. Jóhogy nem modellekhez hívnak randizni.
Mert a legtöbb ember meg van győződve arról, hogy nem a külső az elsődleges, elég ha jófej, aranyos, szorgalmas, kedves, intelligens ember vagy.
De mint a te példádon is látszik, barátságon kívül ha nem nézel ki jól nem fogsz tudni többet kialakítani.
Persze lehet így is kapcsolatod, de iszonyat sokat kellene szívnod mire összejönne és őszintén mennyi az esélye annak, hogy működni is fog a dolog utána?
Sajnos manapság 90%-ban a külsőn múlik a dolog. Ilyen világot élünk.
Nem tudom, tényleg rossz ötlet. Mindkét félnek kínos, talán még megalázó is, ha így kiárusítják. Még akkor is elrontja az ismerkedést, ha amúgy szimpatikusak lennének egymásnak.
Nem minden a külsőn múlik, nem hiszem hogy akik ezen nyafognak, azok sosem láttak még átlagos vagy csúnyácska férfit nő mellett. Tele a világ vízszerelő Jóskákkal meg gyári munkás Jancsikkal, akik tokásak, kopaszodnak, meg mindenféle szokványos testi hibájuk van, mégis van feleségük, barátnőjük.
Ez a húspiacos randiszervezés viszont két átlagos vagy szép embernek is nagyon kellemetlen lenne, és minden bizonnyal kudarcba fulladna.
Ami valójában kell az ismerkedéshez, az az, hogy a 2 ember megtalálja a közös hangot, egy hullámhosszra kerüljön, és ez egyébként is ritka dolog. 99,99%-ban nem jön létre két, csak úgy egymás mellé pakolt ember között. A kutyák fedeztetése működik így (összeteszed bármelyik tüzelő szukát bármelyik kannal, tutira dugni fognak), az ember társkeresése viszont nem. Hát még ha egy ilyen ciki helyzetben feszengenek, ahol egymásra akarják őket erőltetni, és előre eldöntötték helyettük, hogy tetszeniük kell egymásnak.
Még ha odahívnának egy olyan társaságba ahol szingli nő van, de egyikőtöknek sem szólnak semmit, csak feltűnés nélkül reménykednének abban hogy szóbaelegyedtek, azt mondanám oké. De ez a "neked való, ülj mellé", ez nagyon ciki.
Az utolsó lánynál nagyon jól reagáltad le a dolgot, nem is lehet erre mást mondani. Rögtön felszabadultabb és nyitottabb is lett ahogy levetted a válláról a nyomást, és azóta is jóban vagytok, kapcsolat van köztetek. Ha nem így tettél volna, valószínűleg ő is csak bezárkózik, valami ürüggyel lelép, és igyekszik elfelejteni ezt a kínos randi-izét.
"Nem minden a külsőn múlik, nem hiszem hogy akik ezen nyafognak, azok sosem láttak még átlagos vagy csúnyácska férfit nő mellett. Tele a világ vízszerelő Jóskákkal meg gyári munkás Jancsikkal, akik tokásak, kopaszodnak, meg mindenféle szokványos testi hibájuk van, mégis van feleségük, barátnőjük."
De azért gondolom te nem jönnél össze velük, ugye?
Meghagynád őket másnak, ha lehetséges.
Csakhogy ezzel más is így van.
Ebből indulj ki.
Egyértelműen leírta a kérdező, hogy nem tetszett a lányoknak és ezen bukott a dolog, és nem top csajok voltak.
A "közös hang megtalálásához" meg elsősorban az kell, hogy kölcsönösen tetszetek egymásnak.
Az a baj mindig kiragadott példákkal jöttök. Igen, előfordul, hogy a csúnya Józsinak is van felesége, párja, ahogy a koca Marinak is lehet normálisan kinéző pasija... de nem ez az átlag. Nem tudodm ikor ismerték meg egymást, mióta vannak együtt, milyen a kapcsolatuk, valóban egymással lennének-e ha lenne más választásuk is, hogy valójában miért vannak együtt (hitel, gyerek stb.)...
A nagy átlagot nézve az kijelenthető, hogy manapság egyre nehezebb párt találni és egyre nagyobbak az elvárások, az igények, a kapcsolatok viszont egyre sekélyesebbek.
Manapság pl. a fiatal férfiak (25 éves kor alatt) 30-35%-a nem él semmilyen szexuális életet és ez a szám csak növekszik folyamatosan.
Ahogy a nők esetében is 20%-ot meghaladja ez az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!