Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekkel 40 èvesen ,fèrfikènt kiknêl van esêlyem?
Sajnos egyedülálló férfiként nekem sincs semmi jó tapasztalatom a mai társkeresésről. A nők igényei az egekben vannak.
Nem lehetetlen teljesíteni, de fel kell kötni a gatyeszt.
Amit én tapasztalok:
Nagyon fontos a diploma. Az is kell, hogy ehhez a diplomához legyen egy jó állás, jó fizetéssel.
Ez 80%-ban feltétel.
A maradék 20%-ot a következők teszik ki:
Nagyon jóképűnek, sármosnak, sportosnak kell lenni ma egy társkereső férfinek.
Túlsúly,pocak, kopaszodás, teljesen kizáró ok, még 40-50 plusszosan is.
Férfi legyen a talpán aki ezt mind teljesíti.
Ha van férfi aki ezt teljesíti, azonnal átutalok neki 50 ezret, gratulációm elismeréseként.
Nálam szint ugyanez.
Nekem ugyan van lakásom Bp - en, nemis nézek ki roaszul.
Sajnos nagyon sokan a diploma hiánya miatt utasítanak el.
Én, ha lenne diplomám, már rég kapcsolatban élnék.
Nemrég beszélgettem valakivel,aki viccesen mondta.:
"Nem gondoltam volna, hogy ma már az ágyban is fiplima kell."
Mondtam, hogy sajnod igen.
Mi, csak a szerencsében bízhatunk.
Szerencsére van sok nő, akinek nincs diplomája.
Egy jó kis fodrász csaj, vagy egy jó kis piaci kofa.
Hmmm. Aranyat érnek az ágyban.😄😁
A diploma az sok nőt nagyképűvé, pökhendivé tesz.
A konyhában meg nem tudnak megcsinálni egy finom töltött káposztát, egy jó paprikás csirkét, sült oldalast.😢
Fel a fejjel kérdező.
42#
Nem.
Én Bp'en lakom, és teljesen egyedül, saját lakásban jó helyen.
Nem leroggyant külkerületben, meg ilyesmi.
Nagy fiam van, mert én már 57 vagyok.
Mondjuk az én helyzetemet triplán nehezíti.
Mennél fiatalabb az ember, annál könnyebb.
Na nézz csak oda.
Megpirosítottákv a 44- es hozzászólásomat a drága hölgyek. Nem érzenek vele eggyet.
De jó lenne, ha ez a valóságban is érezhető lenne.
Van egy pék ismerősöm. Nincs párja 30 évesen. Ellátja az embereket étellel.
Nincs párja, diploma hiánya miatt. 😥😢
Teljesen egyetértettem nőként a 44-es hozzászólásoddal, míg csak el nem jutottam a "A diploma az sok nőt nagyképűvé, pökhendivé tesz.
A konyhában meg nem tudnak megcsinálni egy finom töltött káposztát, egy jó paprikás csirkét, sült oldalast.😢" részhez.
A kettő nyilván kizárja egymást. A fodrásznő süt oldalast - ő nyilván kedves kis nő, a pénzügyes nem süt és pökhendi.
Amúgy is elsősorban erre születtünk, hogy a cukimuki nő főzőcskézzen az urának. Hisz ő a nő.
Amúgy az alapkérdésre visszatérve - rengeteg férfit ismerek akár szakmunkás bizonyítvánnyal és egyik se magányos. Mi ez a diploma-trend? Aki hölgy megköveteli a diplomát, neki is van, vagy ez rá nem vonatkozik?
47.
Igazad van, elnézést kérek, vannak kivételek, és talán az erőss indulat miatt kicsit erőssebben fogalmaztam. Nehezen byugdzo bele, hogy ennyire sz@r lett a világ.
Nő nélkül annyira borzalmasan sz@r minden.
Nincs nő, akkor van sírás.
Én ezt vallom.
Rengeteg szakmunkásnak van párja. Igen, ez így van.
25-30, de talán még egy 15-20 évvel ezelőtt sem számított ez.
Aki nincs benne most a társkeresésbe, hanem boldog párkapcsiban él régóta, az ezt nemtudja. Honnan is tudná ???
Igen, ma diploma trend van.
Annyit elmondanék a diplomás nők védelmével kapcsolatban, hogy nekik is van.
Aki diplomás férfit akar, annak nőként 99%-ban, szintén van dipolomája. Ez így igaz. Ez tény.
Rengeteg nagyon okis nő van most az országban.
Nemis gondoltam volna.
Nagyon okosak ma a nők.
Van olyan társketeső oldal, ahol bizonyos nők adatlapját megsem tudod nézni, mert úgy van neki a beállítás, hogy csak diplomás férfiak láthatják. Bizony. Megse nézheti más. Diploma fétis van.
Nekem többen is megmondták.
Jól nézek ki, jó kis átlagos aranyos kis pasi vagyok.
De mivel nincs diploma, így mindegyiktől kapok egy pohár vizet. 😥😢
Ez van drága. Ezt kell szeretni. Csak a jó szerencse segíthet.
44#
Én pedig a 33-as vagyok, nekem is szúrta a szemem, hogy a diplomás nők bezzeg nem csinálnak jó ételeket…na persze.
Minden hozzám hasonló korú (40+) barátnőm házias, jó értelemben vett pedáns, tiszta otthont visz diplomával is, sőt kapaszkodj meg: gyereket is normálisan nevel az, akinek van és egészen egészen pici, minimális korreláció azért van aközött, hogy ha nekem nem lóg a kapanyél a számból és nem hanyagolom el a gyerekem, akkor kisebb eséllyel fog neki is kilógni… a tanulatlanok között a gettóban kicsit más az arány…
Nekem több diplomám, szakvizsgám is van, de nem okoz gondot főzni és tényleg majdnem mindennap szoktam is, sőt befőzök, cseréptálban készítem a sóletet, töltött káposztát, magunknak sütöm a kenyeret, kalácsot, fűszernövény terem az ablakban, van kuktám, tésztagépem is és még a vendégeink is nagyon dicsérik a pizzám (kövön sütve).
Nyilván ez nekem valahol hobbi vagy legalábbis kikapcsol a szellemi munka után, azért ez sem átlagos, azért a korosztályomban a tanult nők számára a házimunka, főzés sem idegen (én is tudok, de a takarítást, szőnyegtisztítást stb megfizetem pl, de nem azért mert lusta vagy képtelen vagyok rá…)
Még a nálam fiatalabb, húszas korosztályban is vannak igényes megjelenésű, házias nők, akik ugyancsak tanultak sokat… abban talán van némi igazság, hogy ma már kevésbé megbecsült a főzés, általában a háztartásvezetés, de ez ne jelentse már azt, hogy agyonistenítjük alaptalanul a képzetlenebb nőket, hogy mert ők bezzeg…
…ne is haragudjatok, de ha az íráskép nem lenne elég árulkodó (sajnos az “erőssen” és társai… lelombozó, mint a szagos alsó…), akkor ez az előítéletes gondolkodás mindenképp afelé visz, hogy aki így vélekedik, az sajnos nem túl okos… de kinek mi. Majd az én csirkepörköltemet eszi az, aki nem kap sokkot a korreláció szótól, a fodrász csaj meg lehet pont Schopenhauert olvas, mert neki meg épp a fizikai meló után az a hobbi, kikapcsolódás…
Ne legyünk már ennyire korlátoltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!