Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekkel 40 èvesen ,fèrfikènt kiknêl van esêlyem?
Figyelt kérdés
A gyermek 9 èves nem velem êl.2024. ápr. 9. 10:44
1/59 anonim válasza:
35-40 körüli egyedülálló anyukánál szerintem.
2/59 A kérdező kommentje:
Egy telken lakom,az èdesanyâmmal.
2024. ápr. 9. 10:46
3/59 anonim válasza:
Egy telken de tök külön?
Az annyira nem vész szerintem
A gyerek téma kenyesebb mert ugye akkor az exxel is muszáj tartani a kapcsolatot,az meg sokszor kellemetlen az új párnak
4/59 A kérdező kommentje:
Âtjârkâl nèha az anyàm,nyilvân,ha a gyerekem itt van akkor gyakrabban.
2024. ápr. 9. 10:51
5/59 A kérdező kommentje:
Mert itt sokan mondjàk,olvastam màs kèrdêseknèl,hogy anyòssal egy telken nem,stb stb.
2024. ápr. 9. 10:52
6/59 anonim válasza:
40’ev, gyerek , mamahotel
Hátradőlhetsz!! Nőre nincs esély így. Max 45 körüli , szinten egyedül gyereket nevelő nőre.
7/59 A kérdező kommentje:
Mièrt pont 45 körüli?
2024. ápr. 9. 10:54
8/59 anonim válasza:
Majd ha ott lesz a csajod, a mama nem nyitogat be nonstop. Gondolom, meg lehet beszélni.
9/59 A kérdező kommentje:
Ha lesz,mert itt sokak szerint csak 45 körülit kapok.
2024. ápr. 9. 10:57
10/59 anonim válasza:
És ha sokak szerint 45 körülit "kapsz", akkor ez evidencia?
Majd olyannal ismerkedsz, aki neked megfelel, gondolom. Nem valamilyen nőt "kapsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!