Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik lenyomoznak másokat a randiappokról, szerintetek ez rendben van?
Jah, bocsánat.
Hát ilyen esetben én sem értem. Viszont kérdező miért nem csinálsz olyan profilt amelyben nincs megadva a rendes neved, hogy ne tudjanak megnézni? Bakker én biztos nem raknám ki a nevem, elérhetőségeim.
A keresztnevem van kint, meg ugye a képek hisz társkereső + a korom. Se e-mail, se profilnév, semmi más. Nyilván, én is egyszerűen lenyomozok valakit ennyi után, de az hogy valamit lehet, nem biztos hogy kell is.
A gondolatmenetet nem értem.
11: azért társkeresőn olyannal indítani, hogy már a nevedről is hazudsz, eléggé hendikeppel indítós dolog, el fog mindenki könyvelni, tulképpen jogosan, egy hazug, sunyítós-lapítós embernek. Aki meg olyan nyomozós típus, annak elég egy keresztnév meg a város (amit szintén meg szoktak adni társkeresőn).
Plusz van olyan társkereső, ahol lehet megosztani az instagram feededet... és nem egy ember megteszi... és nem azért, mert követőket akar, meg mert azt akarja, hogy random pasik / csajok, akikkel nem matchelt, rajta lógjanak... hanem azért van ilyen opció, mert ott még mélyebb betekintést nyerhetsz másnak a mindennapjaiba, értékrendjébe stb. Tök jó dolog lenne, ha az emberek rendeltetésszerűen használnák. És lenne annyi tisztesség benne, hogy nem írok rá a másikra, ha az nem húzott jobbra.
Tetszel nekik. Az gond? Most ha rád ír a szőke herceg úgy, hogy nem történt a match akkor is így gondolod mennyire ijesztő? Vagy élőben ha valaki megszólít és bejön? Hogyan lehet így gondolkodni? Aki fenn van majdnem minden platformon, képei vannak stb. az mit vár? Kirakod magad, hogy bárki lecsekolhasson. Úgy mint bárki mással is előfordul.
Természetesen valahol gáz, de nem tudsz vele mit kezdeni. Nem a fiókod törte fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!