Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nők; inkább az örök magány Vs jószándékú pasas aki pocakos?
40
Nem, és erre nem is akar gondolni. Egyszerűbb ráfogni valamire, mert az nem jár önvizsgálattal és nem derül ki a végén, hogy az élete egy nagy 0, amin csak ő tudna változtatni, de nem akar, mert ahhoz tenni is kell valamit.
Emberek ne legyetek már ilyen rosszindulatúak.
Nincs tökéletes ember. Nem csak a pocakom vezet a sikertelenségemhez. De nagyon hozzá kapcsolódik. Pár évvel ezelőtt nem voltam túlsúlyos, és vagy 6 nő akart velem kapcsolatot. És mivel a szemelyisegem elég korán kialakult ezért állíthatom hogy 12 évesen , 20 évesen, 25 évesen és most is egy az egyben ugyan az az ember vagyok. Semmi nem változott rajtam csak a testsúlyom. Így nyilván kizárásos alapon okolom leginkább a elhízást.
Mi gátol meg abban, hogy ezen változtass?
Én is elhíztam az utóbbi időben, úgyhogy elkezdtem most edzeni. Ajánlom neked is!
43
Te lehet, hogy ugyanaz az ember vagy, de azért az emberek elvárásai teljesen mások 20 évesen mint 30 évesen.
Például 20 évesen semmi problémám nem volt azzal, hogy valaki bulizik. Most 33 évesen nem igazán díjaznám, hogy a párom minden héten vagy minden második héten egy diszkóban rázná a valagát. Pedig ugyanaz az ember vagyok.
20 évesen lesz.rtam, ha a csaj egy szoliban dolgozott nettó 120 ezerért. Most 34 évesen viszont jó lenne, ha valahogy 1 szinten lennénk anyagilag és célok tekintetében.
45
Tényleg ennyire egybites vagy ? Minek hozod be ide a pénzt meg a marhaságot?
Én arra értettem hogy nem személyiségbeli problémákat kell keresni bennem stb. Mert ugyanaz volt a stílusom 10 évvel ezelőtt is. Akkor mégis érdekes voltam a női nem számára, és csak a súlyom változott. Azaz ez lehet a legnagyobb ok.
46
Te vagy egybites aki nem érti a mondanivalót 😀
Na pontosan ezért nem kellesz a kutyának se…
Eléggé függ a pocakosság mértékétől is. Nem mindegy, hogy kis felesleges vagy sok. Egyébként nem jön be a mackós alkat. Párom sem 100% kockahas, van rajta kis pocak, de nem elhízott és nem is macilaci.
Viszont ha úgy alakulna, inkább lennék egyedül, mint valakivel kényszerből. Nem egy akkora tragédia az egyedülállóság. Több - már idősebb - nőt is ismerek, akiknek nem volt párjuk, de nem is voltak magányosak. Rengeteg más életcél van, mint a család/párkapcsolat.
már a kommentjeid alapján is visszataszító, irritáló vagy. Nem a dagadtságod a fő bajod.
Amúgy meg a magányt választanám.
Nem akarom hogy Kucuka rám tehénkedjen. A hasa rám folyna, a csöcsei lógnának mint egy anya kocának és izzadna mint az állat. Sikosító helyett jó is lenne,mi?
Vagy ha én vagyok felül, megfeszíti a hasát és leesek róla. Lelök a lufi belével. 🤔
Nagyon vonzó kilátások 🤔😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!