Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép nők; inkább az örök magány Vs jószándékú pasas aki pocakos?
20
Minden véleményt meghallgatok. Viszont csak a korábbi tapasztalataimat nézve gondolkozok. Nem vagyok hiszékeny típus. Szerintem ez meg sok élethelyzetben inkább előny.
Kérdező, neked egyébként semmi önkritikád vagy önbecsülésed nincs?
Mármint, én nagyon rosszul érezném magam, hogyha valaki csak azért akarna velem lenni mert nincs jobb. Tehát ez tipikusan a “ha nincs ló jó a szamár is” esete. Engem ez például rettentően zavarna.
Vagy legyen valaki velem azért mert azt gondolja hogy, „hú nekem ez a pasi kell”, vagy akkor inkább ne legyen semmi. És az most teljesen mindegy hogy az adott illető szép vagy sem.
Én férfiként nem akarnék valakinek csak a az utolsó lehetősége lenni úgymond. De persze nem vagyunk egyformák.
21
Ismertem olyan lányt is aki maga értékelése szerint ronda. Nekem meg bejött és nem csak azért mert a teste vékony volt.
400-500 ezres fizetést semmiképp nem mondanám gazdagnak. Ki lehet belőle jönni, de nem gazdag.
Az ízlés meg egyéni, szerinted jóképű színészek, de neki nem tetszenek, mert nem az ő ízlése.
23
De az engem is zavarna. És fordítva is felháborítónak tartom ha egy férfi összejön csak a szex miatt egy számára nem vonzó nővel. Leadja az igényeit és szamárnak veszi a nem tetsző partnerét.
Én olyan nőt keresek aki maximum magát tartja nem szépnek. (De nekem tetszik) és ő viszont engem tart megfelelőnek (így pocakos emberként) azaz ő se azért választ mert nincs jobb! Hanem
Alapból kedveli az ilyen testalkatú férfiakat és mindet egye bevetve a szemelyisegem is kedveli.
25
Nem gazdag az 500 ezres, de az említett leányzók szerint hajléktalanok.
A színészek kapcsán meg elmondta minden Quasimodónak ami megint irreális , mert olyan emberek akikért nők milliói rajonganak. Szóval nem a gyári melós Bélát fikázta.
"Miért jobb egy tárgyat gyömöszölni egy igazi férfi helyett?"
Csodálatos, hogy egyből a szex ugrott be erről is. Meg fog lepni, de nem mindenkinek e körül forog az élete.
29
Mindenkinek a körül forog ami hiányzik. Elítélheted azt a férfi típust aki 30-40 évesen se nagyon jutott még nőhöz. És ezért hiányzik neki a szex.
Ha én is már 16 évesen dugtam volna mint pl az osztálytársaim , lehet már kiegtem volna és hányinger kerülgetne a szex gondolatától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!