Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan építsem újra magam?
Sziasztok!
30 éves nő vagyok,másfél éve nincs kapcsolatom.. viszont nagyon szeretnék egy férfit!
Az a probléma,hogy egy valakivel többször randizom,elkezdek hozzá kötődni,de végül nem lesz belőle semmi,addigra eljutok odáig hogy fáj elengedni a másikat. Független attól hogy nekem vagy neki ,de nem jövünk be egymásnak..az a lényeg hogy ez már 2. Ra történik. Ti ilyenkor hogy tudtok ugyanaz az ember lenni?én úgy érzem sérültem,mert kezdek nehezen bízni emberekben.
Elsősorban légy boldog, kiegyensúlyozott férfi nélkül. Ha nem vagy az kapcsolatban sem leszel az sohasem! Legyen jó emberismereted és önismereted.
Több mint valószínű, hogy kötődési problémáid vannak és azért kötődsz olyan emberekhez is akik nem igazán jönnek be neked. Javaslok pszichológust az önfejlődés mellett.
Önismeret fejlesztése az egyik legfontosabb lépés, szakember segítségével is akár, sőt!...
Légy boldog, de tényleg, törődj saját magaddal sokkal többet!
Több mozgás, sport, szépítsd magad, lelki terápia, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!