Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha katonaságnál vagyok lehetek incel?
"(és az a 2-3 egyéjszakás sem nevezhető nagy tapasztalatnak)"
Elfogadom a véleményedet, de az enyém más
Szerintem 2-3 egyéjszakás már hatalmas tapasztalat, hiszen egészen másképpen áll hozzá a nőkhöz, főleg ha a tapasztalat nem csak prostikból áll
Magam is láttam már milyen az abszolút szűzgyerek, és milyen az éppen (régebbóta) magányos férfi és a különbség ég és föld
Alapjaiban határoz meg pár szexuális élmény, a magabiztosságot dobja meg elsősorban de fontos az ismerkedési tapasztalat is
Üdv a realitásban kérdező.
A nők természetüknél fogva válogatósabbak és sokkal jobban bírják a magányt mint a férfiak akik be tudnak kattanni. Hitler például rendszeresen prostituáltakat küldött a katonáinak, hogy azok megőrizzék mentális egészségüket. Igen sajnos a férfiak nehezebben bírják a szexhiányt mert arra lettek tervezve, hogy szexeljenek, jó sokat.
A nőknek meg a minőség(i férfi) számít jobban, csak az számít szexnek ha egy értékes férfival (top) csinálhatják. Liberalizmus van , így meg a nők kedvükre válogathatnak, vagy várhatnak, vagy maradhatnak szinglik évekig ha akarnak. Nem tudunk mit csinálni csak várni a szerencsére vagy fizetni prostiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!