Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha katonaságnál vagyok lehetek incel?
Üdv :)
itt ahol vagyok nincsenek, lehetnének amúgy de valamiért ide nem akarnak jönni, elég sokan vagyunk igy amúgy a nőkkel más kollágák is ezt mondják hogy brutál nehéz lett ismerkedni
Hát úgy tudom egy katona manapság nincs úgy bezárva a laktanyákba hogy ne tudjon ismerkedni, de régen is csak a kiképzésnél voltak bezárva
Javítsatok ki ha tévednék!
De azt mondanám kérdező hogy nem vagy incel, de csakis azért nem mert korábban volt kapcsolatod nővel
Néha van hogy elvagyok valami gyakorlatra, amúgy időben olyan mint a többi munkahely, munkaidő után nagyjából azt csinálsz amit akarsz.
Én kezdem érezni magamon a megkeseredettség jeleit, lehet hogy incel leszek gáz de ez van, tényleg nagyon nehéz lett ismerkedni az ellenkező nemmel.
"Én kezdem érezni magamon a megkeseredettség jeleit, lehet hogy incel leszek gáz de ez van"
Dehogy leszel incel
Ez nem egy T vírus ember!
Magányos megkeseredett ember leszel aki szexelt már korábban, ergo nem incel
9#
Lehet ezt így is értelmezni, de szerintem ez helytelen megmondom miért
Alapvető jellemkülönbség van egy olyan férfi között akinek korábban volt rendes szexuális tapasztalata (lehetőleg párkapcsolattal) és egy teljesen szűz és tapasztalatlan férfi között, akkor is ha pillanatnyilag azonos a helyzetük
Én a 2 férfikategóriát nem említeném egy lapon még akkor sem ha a szüzesség nem egy kifejezetten degradált állapot.
A szűz férfinél általában "kiszagolható" a problémája, míg egy tapasztalt férfinél nem feltűnő a cölibátus, jellemzően
Ezért maradok annál a leírásnál hogy az incel az aki sosem szexelt még életében.
Aki akárcsak prostival is de veszi a bátorságot hogy szexeljen, az már nagyon nem az a kategória mint aki még a prostiktól is fél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!