Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált emberek! HOL...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált emberek! HOL ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Különösen introvertált férfiak válaszára lennék kíváncsi (én is az vagyok), de nők is írhatnak.

Nehezen, vagy könnyen megy a társkeresés? Hogyan és hol ismerkedtek (felteszem, emberek közé kevésbé jártok)? Mik a "trükkjeitek"?

2024. ápr. 5. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé introvertált vagyok, hát eléggé olyan a társkeresés mint pocsolyában horgászni aranyhalra. Nagyon ritka, hogy olyan nőt találok aki tud normálisan kommunikálni és némi chat után hajlandó lenne személyesen találkozni is. De általában a találkozók után kiderül, hogy nem is igazán van igényük normális párkapcsolatra.

Egyetlen olyan "hobbim" van, a túrázás ahol lehetne ismerkedni, de az ilyen csoportokban is csak fotelhuszárok meg nem hozzám illő korosztályúak vannak.

Szóval a szingli létre kell sajnos berendezkedni, ez van. 39/f

2024. ápr. 5. 22:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ma már sehol. Régebben online próbáltam, de semmi eredmény. Szóval inkább hanyagolom.
2024. ápr. 5. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Leginkább sehol. :D
2024. ápr. 5. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Nincs sok lehetőség, munkába a nők idősebbek mint én, a közép suli és az egyetem a szakon miatt egy f@llosz erdő volt.

Egyetemi éveim alatt buszon a fialt csajokat lett volna lehetőség felszedni de béna voltam és félős.

Most munkában ebben a szakmában lehetetlen.

29 F

2024. ápr. 6. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

3 féle munkát is végzek, nagyjából már csak az által.

Élőben nem mert a sok elutasítás után elvették az összes kedvemet tőle, és lerombolták az önbizalmam.

Nem mintha nagy baráti köröm lenne mert már nincs senki.

Neten tökre felesleges, mert nem az átlag kinézetű embereknek lett kitalálva hanem annak a nagyon kevés jóképű kategóriának.

Szóval kb. befejeztem.

Arra a süket dumára, hogy majd jön mikor nem számítasz rá meg ilyenek, azzal csak azokat a szerencsétleneket vígasztalják akiknek semmi nem jön össze....hogy érezzenek egy kis reményt.

2024. ápr. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!