Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van megkérdezni egy 30 éves,csóró (se lakás, se autó) és nagyon ronda férfit, hogy miért nincs barátnője?
Vannak emberek akik imádnak mások életében turkálni és ez nem a külsőtől függ. Én pl jól nézek ki viszont nincs kapcsolatom és nem is akarok magánéleti okból.
Én is megkaptam már, hogy mikor házasodok meg, mindenki él szexuális életet csak én nem...stb stb Szimpla irigység az egész. Az összes munkatársam aki benne van kapcsolatban egyik rosszabb mint a másik.
Erre még rájön az, hogy sokaknak pénze sincs úsznak a hitelben...
Én észrevettem már jóval túl vagyok a 30-on. Azok osztogatnak " jó tanácsosokat" akiknek katasztrofális az életük.
Na pont rájuk ne halhass mert te is befogsz csatlakozni a se pénzem, se időm, idegbeteg vagyok és alkoholisták klubjába.
Vegyél élményeket. Nem kell hozzá se kocsi se lakás. És a külsőt sem nézik. Csak legyenek céljaid ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!