Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme van megkérdezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van megkérdezni egy 30 éves,csóró (se lakás, se autó) és nagyon ronda férfit, hogy miért nincs barátnője?

Figyelt kérdés
márc. 31. 19:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Azért kérdezik, mert az, hogy nincs pénzed meg nem vagy jóképű még önmagában nem indok arra, hogy ne legyen barátnőd. Konkrétan fogatlan, hajléktalan, büdös fasziknak is van nője, gondolom te azért különb vagy náluk, szóval akár neked is lehetne.
márc. 31. 21:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Tőlem nem szemétkedésből kérdezik (legalábbis szerintem), meg olyanok szokták akikkel jóban vagyok, csak számomra érthetetlen miért nem gondolnak ebbe bele, hogy a helyzetemben 0% az esélyem nőknél. Tudom mert tapasztalatból beszélek. Van hogy ilyeneket mondanak, hogy össze kellene szednem 2-3 nőt, hogy ha nősülni akarnék, legalább legyen kiből válogatni, én meg csak nézek hogy most erre mit mondjak
márc. 31. 21:53
 13/22 anonim ***** válasza:
33%
11# de lehet indok a mai világban meg főleg külső az első minden nőnek.
márc. 31. 22:05
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
A mulya embereknek mondanak ilyeneket akik kedvesek amugy de egy not nem tudnanak megtartani vagy felszedni.
márc. 31. 22:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Jó külső nélkül max köszönésig jutsz el, de esélyed sem lesz arra, hogy megismerjen

Mert amúgy lehetsz tökös határozott, lehet jó végzettség munka, lehetsz te bármilyen ember, ha egy szóra sem ül le veled

márc. 31. 23:02
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Az ilyen esetek 98% ában arról van szó hogy a kérdező is látja hogy xy nak nincs esélye nőre. És szándékosan emlékeztetni akarja a sikertelenségére.
márc. 31. 23:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is elő fordult hasonló vagy inkàbb rosszabb helyzetben vagyok kinézetre, mostanàban azzal jönnek hogy majd ők befizetnek prostihoz mert nekem csak ìgy lehet valami.

Amúgy igaz és jàrok is csak ezt ők nem tudjàk vagy lehet meglàttak és ezért kezdek el ezzel foglalkozni.

Viszont mindig majdnem mindenhol meg kapom higy ronda vagyok kancsal hiàba enyhén ez pedig elég jól megmérgez eddig segìtettem mindenkinek, mindenkinek a legjobbat akartam örültem ha màsnak jól ment màra ez eleg jól eltűnt.

A pàrkeresésről jól lemondam el is fogamdom de legalàbb testileg olyan prostikkal vagyok mint a modellek annak ellenére hogy egy hozzàm hasonló nő bőven jó lenne ha el tudna fogadni. Régebben jobban vàgytam az érzelmekre de màr nem lehet lebeszéltem magam. Annyi hogy sokat költök ilyenre mondjuk van egy olcsóbb nem annyira jól kinéző de ő csak egy 10-es el olcsóbb szóval ő is elkér elég sokat de még is spórolás pucs...ìtva meg kb ugyan szexelni vele mint a többivel ha csak az aktust nézem.

Neked is javaslom tudsz gyűjteni ha màs nem 5000 havonta és 30 össze jön 1 óràra

ápr. 1. 09:57
 18/22 anonim ***** válasza:

17 én most dupla annyit keresek utazàs tàmogatàssal és félre tudok tenni van higy havi 60- 100 is elmegy de próbàlok 30 ezressével félre tenni és egyszerre 1-2-3 óràt lenni egy jobb nővek aki fiatal jó se...gű nagy mell de van hogy spórolok és az olcsóbbhoz megyek ő egy 20as órànként oké csak 10 k val olcsóbb de 2 óràra màr 20 a különbség és ürìteni bőben jó és fel àll attól hogy nem jön be annyira mert 50 éves és viszonylag kövér de jól szorít tudom hogy hangzik ez leìrva de sajna ilyenné kellett vàlnom ilyen felfogàsúvà. Ettől függetlenül próbàlok kedves lenni a lànyokkal és úgy làtszik kedvelnek volt màr hogy pénz nélkül marasztalt egy kàvera. Lehet rossz ember vagyok de nem hiszem nem tűnik fel hogy szenvednének sőt nagyon jól keresnek meg az olcsóbb is.

Ez a része okes az életemnek de a többit megmérgezik azok akik szivatnak nem fogjàk fel hogy ölik a lelkem.

ápr. 1. 10:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Az az értelme hogy ettől érzik magukat jobbnak. Ennyi. Az ember szereti ha mások sikertelenek saját maguk meg mondjuk jobbak valamiben.

Tőlem azt szokták megkérdezni mikor nősülök meg... Úgy hogy 5 éve nincs párkapcsolatom és 3 éve abszolút semmi közöm nem volt egyetlen nőhöz sem, ezt elég nagy szivatásnak fogom csak fel.

ápr. 1. 15:30
 20/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell prosti se, bőven elég a recska, igazából 15+ éve verem napi szinten, a szexuális ingerküszöböm is kitolódott. Olyan nőkkel, akikkel a kérdezgetó munkatársaim vannak együtt, nem is tudnék mit kezdeni, nem izgatnak szexuálisan.
ápr. 1. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!