Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek 31 éves férfi 45 éves nő párkapcsolatról?

Figyelt kérdés

2024. márc. 26. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10, ma már? Anyai ágú dédszüleim között 15 év korkülönbség volt.
2024. márc. 26. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot. :)
2024. márc. 27. 06:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően sztem teljesen oké, ha a két fél tényleg vonzódik egymáshoz, jól érzik magukat egymással, mert életszakaszban már hasonló érettséget elértek remélhetőleg. Az indoklást tekintve én azt látom inkább, hogy neked nem annyira megfelelő ez a nő, csak frusztrál téged az, hogy a korodbeli nőknek már vannak elvárásaik és nem puszira dobják magukat oda, és inkább választasz egy idősebbet, csak ne kelljen dolgozni rajta... és alapvetően a fiatalabbakat hajtanád, ez a nő meg "jó lesz, ha a fiatalabb nem akar velem lenni". Ez sztem vele szemben nem teljesen korrekt, és meg fogod bánni.
2024. márc. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!