Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet egy 63 éves nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy 63 éves nővel egy párkapcsolat úgy hogy 31 éves férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Közel kerültem egy özvegy 63 éves nőhöz. Nagyon kedves rendes nem olyan mint a mai lányok a szex nagyon jó volt vele nagyon tapasztalt de vajon hosszú távon működhet e?
2016. máj. 5. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
o.O
2016. máj. 5. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szex-kapcsolat igen, annal tobb viszont idopocsekolas. A legszebb eveidet pazarolnad el arra, akit a vegen meg te fogsz eltemetni. Ez nem helyen valo.
2016. máj. 5. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 2-essel.

Elpocsékolod az idődet.

2016. máj. 5. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Dafuq
2016. máj. 5. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
A fenébe! Én még csak 40 vagyok, de már aggódtam, hogy csak vén taták közül válogathatok.Amúgy hogy sikerült ezt összehozni? Persze működhet,de ez attól függ, mire épül a kapcsolat.Hogy mit akartok egymástól.
2016. máj. 5. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze siman mukodhet,ez nem korfuggo:-)Mas kerdes h nem lesz tole gyereked, de arra azert keszulj fel egyedul oregszel meg.Ha ez Nem zavar akkor a tortenet sztem rendben van:-))
2016. máj. 5. 17:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Anyád lehetne, de te tod.
2016. máj. 5. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
"a szex nagyon jó volt vele" egészségedre. Legalább gazdag?
2016. máj. 5. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Akik szerint pocsékolja az idejét, azok a fordított felállást is ugyanennyire elítélik? Az persze gondolom oké, amikor fiatal lányok tatákkal kezdenek, de persze az idősebb nőknek nem jár a fiatal husi...
2016. máj. 5. 23:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az se oké, ha a nő ennyivel fiatalabb, de azért van különbség. Úgy például már nem alapból kizárt a gyerekvállalás. Kérdező, az, hogy működhet-e, nagyban függ a te hosszú távú terveidtől.
2016. máj. 6. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!