Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek 31 éves férfi 45 éves nő párkapcsolatról?
Nincs véleményem. Az ő életük.
Nekem nem kellene 15 évvel idősebb nő komoly kapcsira, de ez én vagyok. Ha nekik jó együtt, akkor sok boldogságot kívánok.
Csak hogy mondják a legszebb éveimet fogom erre szánni.
Kb. 3 éve lebeszéltek egy idősebb nőről. 3 évig nem volt senkim, szex is csak 4-5 alkalommal a 3 év alatt.
Fiataloknál úgy érzem vizsgáztatnak, mintha egy állásinterjún vagy kihallgatáson lennék. Nem úgy megyünk meginni valamit, hogy lazuljunk, érezzük jól magunkat.
Hanem a feje felett ott jelennek meg a matematikai képletek excel táblában, hogy vajon mennyire jó anyagi befektetés, mennyire jó férj, mennyire jó apa leszek.
Vannak olyan dolgok amiket nem akarok megtenni azért, hogy megszerezzek valakit. Így a "nettó eredmény" negatív, még ha a jelen helyzetet nézzük akkor ha még most így ahogy vagyok önmagam és nem csináltam semmit, már pozitívban vagyok.
Illetve itt azért neki is vannak ötletei, hogy miket programozzunk.
A munkában vezető beosztásban vagyok, sok döntést kell hozni, a magánéletben nem szeretek. Úgy már túl nyomasztó lenne.
Nincs vele gon. Két felnőtt ember, ha nekik jó, ha ők boldogok így, hajrá.
Az meg, hogy a legszebb évek... azok a legszebb éveid, amiket magadnak azzá teszel.
Gáz
Úgy érezném mintha pici fiammal lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!