Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikertelen férfiak nektek mi a foglalkozásotok?
11 szerintem a nagymértékű előítéletesség (amit előadták) is kimondottan proli szokás, é ne haragudj de te is leírtad most hogy a pénz és a státusz számít, hiszen csak az jöhet számításba aki mellett egész nap szórakozni lehet utána meg elvisz a csilivili étterembe. Különben sosem értettem az ilyen embereket, te felkelsz és elmész a éttterembe? Egy nap 3-4 szer? Vagy csak úgy tudod elképzelni az életet hogy személyzet van aki főz mos takarít?
A te észjárásod alapján az emberek (vagyis persze csak a férfiak) többsége utolsó proli!
12es úgy írsz mintha csak a nők dolgoznának, vagy aki keveset keres szerinted nem is dolgozik?
akkor kérdezhetjük azt hogy miben jobb egy nulla ambíciós, nulla motivációs nő? Hiszen itt ezt mindig csak a férfiaknak róják fel! Azért egy könyvelőt ne akarjunk már valami atomfizikusnak beállítani!
Ennyi erővel egy melós is mondhatja hogy egy könyvelő csak punnyad motiváltanul a monitor előtt és pötyögi a számokat, akkor ő mitől olyan ambíciózus?
(Csak mellékesen jegyzem meg hogy az alkalmazott könyvelők se keresnek sokat, csak a maszekok akik bezsebelik „jutalékot” azért hogy az ügyfélnek „rendben“ legyen a könyvelése)
22
Egyrészt, IFRS könyvelő vagyok, és [(nem sok van az országban, (ha tőzsdén jegyzett céged van, ilyen könyvelőkre van szükséged)] és rohadt sokat kell hozzá tanulnod, plusz finance angol felsőfokon..és nem, nem érzem magamat semmiképp "atomfizikusnak", sőt...
"Ennyi erővel egy melós is mondhatja hogy egy könyvelő csak punnyad motiváltanul a monitor előtt és pötyögi a számokat"
Én azt gondolom, hogy már nem vagyok túl motivált, de nem is kell annak lennem, mert elértem egy életszinvonalat, egy megfelelő keresetet. Ennek a megtartása motivál...Persze, mindig van hová fejlődni, rádásul, mindig tanulok valami újat, gyakorlatilag minden nap...mert a törvények, szabályok, naponta változnak! De kérdem én, szerinted egy tanult nő, mit kezdjen egy ilyen "egyszerü melóssal"? Akinek az életcélja annyiban merül ki, hogy ki tudja fizetni az albérletet, meg az alsópolcos kajákat...mh?
Nőtől ugyanugy szomorunak tartom, ha csak ennyire van igénye...éppen ezért, nem is nagyon vannak alacsonyan kvalifikált barátnőim. Sem gondolkodásban, sem egzisztenciálisan nem vagyunk azonos szinten.
24 szerinted a munka az egyetlen dolog az életben amiben ki lehet teljesedni, ami motiválhat?
Nem értem számodra miért olyan elképzelhetetlen hogy az emberek nagy része a munkahelyét csak bevételi forrásként kezeli, mellette van vállalkozása hobbija élete
Egy jó ácsnak, autószerelőnek is folyamatosan képeznie kell(ene) magát hogy a technológia aktuális szintjén legyen a tudása
De gondolom csak azt akarod ismételgetni hogy minden kétkezű munkás alsórendű proli, és csak a diploma tesz emberré
Én is dolgoztam irodán, és rengeteg többdiplomás proli kollégám volt, akiknél jellemzően csak a csöcsök és seggek volt a téma, meg persze az hogy ki mennyire rúgott be a hétvegén, és mennyire akar a következőn
"Én is dolgoztam irodán, és rengeteg többdiplomás proli kollégám volt, akiknél jellemzően csak a csöcsök és seggek volt a téma, meg persze az hogy ki mennyire rúgott be a hétvegén, és mennyire akar a következőn"
ahova beulok italozni mindig ez a tema naluk.. hangosak probalnak nagyokat mondani, jatszak a fejuket a semmire..
Az megvan, hogy a 12es komment is az enyém? 🤣
A miheztartás végett: Jelenleg egy nem diplomás pasival randizom, (villanyszerelő, vallalkozó) és jól alakulnak a dolgok. Dolgos, szorgalmas, mellette tanul, most is. Szóval erről ennyit. (Szerintem direkt nem érted amit írok)
"Nem értem számodra miért olyan elképzelhetetlen hogy az emberek nagy része a munkahelyét csak bevételi forrásként kezeli, mellette van vállalkozása hobbija élete"
- Én is, igaz, vállalkozásom már nincs, mert bőven megfizet a multi, és általában fél5kor kiesik a toll a kezemből. De a netto 2-300 ezres gyártó sori "egyszerümelossal" akkor sem fogok tudni mit kezdeni. Nem tartom értéktelennek, csak simán nem.kezdenék vele...mert nem működne...
Direkt nem érted amit írok?
28
Hát - ha az, hogy ugyanazt elvárom, amit én is letettem az asztalra, nagynak számit, akkor vallalom
... 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!