Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire félre érthető a kommunikációm ?
Figyelt kérdés
Számomra furcsa amikor egy srácnak tetszem és féltékeny lesz, ezért vissza húzódik.
Rólam tudni kell, hogy szeretek "idegen" emberekkel beszélgetni, hülyéskedni, valamiért ugyanakkor ezt félre értik sokan!
Pedig tényleg ha nekem megtetszik valaki akkor nem csalnám meg, semmi ilyesmi!
Számomra ezek csak poénok!
Tegnap például egy másik sráccal nevetgéltem erre, aki tényleges szimpatikus alig szólt hozzám. Csupán segítettem a srácnak mert próbált beilleszkedni, csinálni a dolgát.
Egyszerűen nem értem 😅
márc. 25. 11:47
21/23 anonim válasza:
Nincs semmi baj azzal, ha extrovertált vagy, és szívesen elbeszélgetsz mindenkivel. Viszont ilyenkor ha bejön valaki, afelé sokkal egyértelműbb jeleket kell adnod (talán az a legjobb, ha egyenesen megmondod), mert különben fogalma se lesz, hogy most mi van.
22/23 Senior Séf válasza:
Amit csinálsz, kérdező,az olyan, mintha a pasi, aki neked csapja a szelet,más nőnek venne virágot.
23/23 anonim válasza:
Próbáld magad a másik helyébe képzelni, és akkor rögtön megérted, hogy miért bántó annak, aki közeledni akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!