Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire félre érthető a kommunikációm ?
Számomra furcsa amikor egy srácnak tetszem és féltékeny lesz, ezért vissza húzódik.
Rólam tudni kell, hogy szeretek "idegen" emberekkel beszélgetni, hülyéskedni, valamiért ugyanakkor ezt félre értik sokan!
Pedig tényleg ha nekem megtetszik valaki akkor nem csalnám meg, semmi ilyesmi!
Számomra ezek csak poénok!
Tegnap például egy másik sráccal nevetgéltem erre, aki tényleges szimpatikus alig szólt hozzám. Csupán segítettem a srácnak mert próbált beilleszkedni, csinálni a dolgát.
Egyszerűen nem értem 😅
"Rólam tudni kell, hogy szeretek "idegen" emberekkel beszélgetni, hülyéskedni, valamiért ugyanakkor ezt félre értik sokan!"
Mint látod nem egyedi eset, tehát szerintem megállapíthatjuk hogy nem az adott ember a hülye aki félreérti, főleg ha rendszeresen ismétlődik másokkal is ugyanez. Az én tippem az, hogy esetleg a nonverbális (de talán még a verbális) kommunikációd is olyanba csaphat át olyankor, ami enyhén vagy akár teljesen flörtszerű. De nem tudhatjuk, nem vagyunk ott. A legjobb egy tényleg megbízható barátnőd lenne aki ismer és lát ilyenkor, és aki tényleg őszintén és kíméletlenül el tudná mondani a véleményét. Tehát nem téged védene és a pasikat ócsárolná, hanem aki tényleg megmondaná hogy mennyire igaz ez a helyzet, ha valóban úgy van.
Félreérthetetően viselkedsz, szereted, hogy a pasik féltékenyek rád, harcolnak érted, ágyba vinnének. Ez általában önértékelési problémákra vezethető vissza.
Hogyha egyszer egy valaki tetszik (nagyon) akkor vele beszélgess többet, vele randizz és ne várj csatolást, egótunningot másoktól.
Nem szándékosan csinálom, bár lehet ez van a háttérben! Igazatok lehet!
Köszönöm!
De ez közel nem így van !
Nekem ha valaki szimpatikus akkor el is mondom neki!
Bár sokszor úgy érzem hiába jártatom a számat a férfiaknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!