Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki 320 ezret keres és albérle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 320 ezret keres és albérletben lakik (nagy szüleinél) annak nem lehet soha családja?

Figyelt kérdés
Ilyen férfival egy nő se mer családot alapítani? Mennyit kellene keresnie annak a férfinek aki gyereket akar? 500 ezer nettó?
2024. márc. 23. 16:18
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, ott a női óvszer. Hallottál már róla? Javaslom azt, sem mint a hormonok zabálását
2024. márc. 24. 09:02
 52/55 anonim ***** válasza:
78%

49: "Szedheti a leendő párom a fogamzásgátlót, mert elmegyek benne mint a faluban az áram. Nem fogok óvszert húzni."

Haha, álmodik a nyomor. Nem lesz neked olyan, soha. Nem fogod te pokollá tenni senki életét, sem tönkrevágni a testét a hormonális fogamzásgátlókkal. Ugye ezek után azért nem lepődsz meg azon, hogy az égvilágon senki sem piszkálna meg bottal sem?

2024. márc. 24. 16:54
 53/55 anonim ***** válasza:
70%

48: "Egyrészt, ha van bármilyen ételintoleranciád, akkor a 300 ezer már nem is olyan sok."

Ez teljesen igaz!

DE!

Sokkal egyszerűbb és olcsóbb módszerek vannak a gyógyítására, mint amibe az általad írt kezelés kerül.

Rengeteg hasi panaszom volt nekem is.

Probiotikumra és emésztőenzimre megszűntek.

Sőt, még családállításon is voltam vele egyszer.

Nagyon sokféle probiotikum van, kifejezetten erre is.

Emésztőenzim nemkülönben.

1 havi emésztőenzim és probiotikum ára 15 000 alatt megáll.

És nem kell állandóra szedni.

A probiotikus diéta is nagyon jó.

Én sose tudtam/akartam volna ilyen drága élelmiszereket venni.

A laktózmentes ételek se egyebek, mint laktózos, eredeti tejtermékek és hozzá van keverve laktáz enzim.

A laktáz enzimet meg fillérekért megkapod...

2024. márc. 24. 17:00
 54/55 anonim ***** válasza:
76%

53

👏👏👏🤣 Nem is tudtam, hogy itt van orvos!

A laktáz enzim, csak azokon segit, akik laktóz érzékenyek, én viszont laktóz ÉS!! tej,tejfehérhe erzékeny is vagyok. A férjem cölis, tehat SEMMILYEN probiotikum nem segit rajta. (Ismet taps a hozzászólásra) nekem emelle hozzájön az IR...ha nem ugy etkezek, (márpedig n az évi 3-4 nyaraláson néha megemgedem magamnak a finomabb dolgokat, (persze csak ha tejmentes, kulonben jó eséllyel korhaz lesz bélcsavarodassal) olyankor viszont, egyetlen het 10-15 kg is ramjön, szóval nem nagyon engedhetem meg magamnak a szemét étkezést. De egyebkent, ha ezek nem.lennének, akkor sem lenne sokkal kevesebb, mert mint írtam, jobban szeretem a friss gyümölcsöt, friss élelmiszert, halakat, mint a szemét kajákat.

2024. márc. 24. 20:51
 55/55 anonim ***** válasza:
75%
De lehet, csak valószínűleg nem olyan nővel, aki iránt ácsingózik. Azért ugye látjuk a Tényekben meg a Fókuszban, hogy milyen körülmények között is ellenek bizonyos nők pulyákat. De az nem az értelmes, csinos, karcsú, ápolt tévésorozat külsejű cukorbaba lesz, aki albérletbe / bizonytalan körülmények közé lefial úgy, hogy az sem biztos, hogy a gyereknek lesz pénz minőségi cipőre, télikabátra, osztálypénzre. Hacsak nem vagy hajlandó vkivel együtt bevállalni lakáshitelt vagy csok-ot, akkor már azért jobbak a kilátások.
2024. márc. 25. 16:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!