Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki 320 ezret keres és albérle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki 320 ezret keres és albérletben lakik (nagy szüleinél) annak nem lehet soha családja?

Figyelt kérdés
Ilyen férfival egy nő se mer családot alapítani? Mennyit kellene keresnie annak a férfinek aki gyereket akar? 500 ezer nettó?
2024. márc. 23. 16:18
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
58%

Amugy is fogy a nép.

Vegyél kutyát.

320000 ft mire elég mert Élni belöle nem lehet normálisan.

2024. márc. 23. 17:42
 32/55 anonim ***** válasza:
53%

Értem, sztóval az átlagbér 650 ezer bruttóban és még erre az adatra is jönnek a károgók, hogy "hooooool?" meg "kineeeek?"... Nettó 320 kb. a medián bér, tehát a laksság fele ennél kevesebbet keres. TUdom, itt gyakorin mindenki kißaszott sikeres, meg már 18 évesen itmérnökprogramozóorvospolitikusszuperman volt, de a valóság az, hogy ez egy átlagos bér országosan. Szóval a legtöbben e körül keresnek, vagy még ennyit sem. Mégis van családjuk, gyerekük stb.

A családalapítás ugyanis KÉT emberről szól, szóval nem csak és kizárólag az egyikük feladata, hogy megteremtsen mindent. Aki pedig 300 ezret költ kajára, az szimplán idióta és kvázi kidobja az ablakon a pénzt...

2024. márc. 23. 18:00
 33/55 anonim ***** válasza:
34%

Lehetne de a nőknél a rajtengedély annyi amennyit ők keresnek de inkább több. Ők aztán nem tartanak el senkit te a világ léhűtője vagy, rest voltál tanulni azért tartasz most itt, nemhogy családod nőd sem lesz...Azért forditott esetben mennyi tanárnő szed össze olyan férfit aki többet keres, az ilyen párok nélkül már rég összeomlott volna a közoktatás, ott valahogy a férfinak nem derogál ez, meg sok más esetben sem.

Én vizműveknél dolgozom ivóvizellátásban, itt legendásan alacsonyak a bérek, hát én tuti nem találnék nőt 800 ezres fizetéssel, de nem is akarok, az a helyzet hogy nem érdekel mennyit keres, és nem húzok le senkit pénzel, albérletet nem fizetek mert van saját házam. Kiegészitem a fizetésem, úgy jön össze egy aránylag elfogadható összeg, és igyekszem hogy mellette legyen életem is. Lehet fujjogni alacsony keresetű férfiakra nem kell velük összeállni de nélkülük összeomlana a rend és infrastruktúra.

2024. márc. 23. 18:00
 34/55 anonim ***** válasza:
74%
Net 320-ból albérletben magadat se tudod eltartani, nem hogy gyerekeket. Értelmes ember meg nem anyuci/nagymama házába szül a családjának egy másik családot.
2024. márc. 23. 18:09
 35/55 anonim ***** válasza:
74%
Képzeld 34-es, lakótársam ennyiből eltartja magát Budapesten, albérletben (ketten béreljük, külön szoba)
2024. márc. 23. 18:13
 36/55 anonim ***** válasza:
46%

Miért kéne a nőt is eltartania? ha a nő is keres ennyit az 640, ha vállalnak egy gyereket akkor lesz adókedvezmény.

De sokszor a nő viszi bele a háztartást hülyeségekbe, felesleges dolgok vásárlásába, meg olyan felújitásokba amit olcsóbban is ki lehet hozni szépre de muszáj villogni mások előtt.

2024. márc. 23. 18:25
 37/55 anonim ***** válasza:
84%
35: aha, de egy családhoz nem szobát kell bérelni. Én lakással számolok.
2024. márc. 23. 18:33
 38/55 A kérdező kommentje:

Szóval a férfi rendelkezzen saját lakással ( mennyi nm? ) és keressen annyit amivel eltartja a nőt is meg a gyereküket is?

Nem túlzás ez?

2024. márc. 23. 19:20
 39/55 anonim ***** válasza:
37: Az előbbi hozzászólásban azt mondtad,egymagát sem tudja ennyiből eltartani, arra jött ez a válasz.
2024. márc. 23. 19:22
 40/55 anonim ***** válasza:
48%
38: Ezt nem én mondtam. El fudjanak ketten tartani egy lakást (albérlet vagy akármi), normális minőségi étellel etetni magukat, normálisan ruházkodni, félretenni szükség esetére és a gyerekkel kapcsolatos kiadásokat is tudják finanszírozni + legyen pénzük valamennyi magukra is. Ez komoly összeg, szerintem ketten összerakva is kell ma már 800 körül minimum lennie a nettó bevételnek, de inkább többnek. A számok alapján.
2024. márc. 23. 19:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!