Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 320 ezret keres és albérletben lakik (nagy szüleinél) annak nem lehet soha családja?
40
Igen az lenne a normális ha a szülők együtt keresnének 800 de inkább 900 ezret együtt. De ahogy több válaszoló is írta hogy ez keveseknek megy. A legtöbb ember 300 nettó körül keres, tegyük fel mindketten akkor ez 600 e.
Figyelj, kérdező, én Kelet-Magyarországon lakom, elhiheted, itt a férfiak javarésze sem keres ennél többet, esetleg infósok meg a mérnökök, de mittudomén műszaki eladók a Praktikerben, közigazgatásban dolgozók, gyári 3 műszakos sormunkások még a két kezüket is összetennék 300 ezerért.
És nyilván nincs minden ilyen 30 éves pasinak saját lakása, de ettől még a többségnek van felesége, családja. Mi is a férjemmel közösen teremtettük meg az ingazlanunkat és a rokoni, baráti körben is ez a jellemző.
Nem hiszem hogy a magassàg ennyire számítana. 179 vagyok de tuti nem ez miatt vagyok sikertelen.
31
Egyrészt, ha van bármilyen ételintoleranciád, akkor a 300 ezer már nem is olyan sok. (A miheztartas végett, egy GM liszt kg.ja, olyan 2000HUF korul mozog, egy liter növényi tej 1200/1000HUF mikor, hol msnnyi. Másrészt, mi a friss gyümölcsöket, friss zöldsegeket, halakat szeretjük, és inkább egészsegesen szeretünk enni, a fagyasztott élelmiszerért nem igazán vagyunk oda, ahogy a szemét kajáért sem. Nem olyan sok az a 300...
38
Nem, en azt irtam, hogy abban a 2 evben, amig a nő otthon van a gyerekkel, (vsgy, hogyan gondoltad? Szüles után 2 hettel mehet vissza a gyárba?) valamint, utana is, ha szükseges. Ugysnis, valakinek otthon kell maradnia a gyerekkel ha beteg, és bizony, rengeteg munkáltató, nem alkalmaz pont ezért kisgyerekes nőt, ugyanis, a covid óta, jelenleg, egy fél hapcival, sem veszik be a gyereket az oviba, es lehet otthon maradni vele. Folyamatosan beteg az összes gyerek. A szomszédunk feleségét, (férjem kollégája, így tőle tudom) most rugták ki, mert tul sokat volt gyerek miatti táppénzen. 3 gyerekük van, szeptember óta, még nem volt olyan hét, hogy mind a 3 végig ment volna! 320 ezerből, magadt sem tudod eltartani, egy gyerek kezdő ktg.e (ha nem szamolom, hogy kell ház/saját lakás) úgy 2M ft.tól indul. Egyrészt, meg kell venni a babacuccokat, valamint a magánkorházi szülés vizsgálatokkal, ugy 1-1.2M HUF körül mozog.
Faxa
Akkor gyerek elfelejtve.
Szedheti a leendő párom a fogamzásgátlót, mert elmegyek benne mint a faluban az áram. Nem fogok óvszert húzni.
49
🤣 Ha ez a két opció van, akkor nökent, simán csak azt valasztom, hogy nem szexelek veled (a kérdésből itelve, az összes nő így tesz)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!