Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változna meg az életed, ha holnap reggeltől gyönyörű/jóképű lennél valami csoda folytán?
Tudom, hogy ez csak képzelgés de ronda és gebe lányként a szintén ronda és túlsúlyos barátnőmmel ezen merengtünk. :D Persze lehet mondani, hogy a smink, a frizura, a diéta stb. segít (nem, nem segít, ezt egy szintén előnytelen külsejű érteni fogja), de mi lenne ha holnaptól gyönyörűek lennénk, smink nélkül is, csinos alakkal? Én biztos először tombolnék, aztán családot alapítanék. Barátnőm viszont csak flörtölne és max. laza kapcsolatokba menne bele. Sokkal szexibb ruhákba járnánk, használnánk rúzst (csúnya arcúként csak nevetségesen nézek ki kirúzsozva), magassarkút húznánk, szóval sokkal jobban mernénk nőies stílusúak lenni mert nem éreznénk magunkat cikinek.
Biztos nem mi vagyunk az egyetlenek akik gondolkoztak már ezen, csak mi meg tudtuk ezt beszélni egymással (kicsit szórakozva bármilyen siralmas is a helyzet:D ). Ti mit tennétek, flörtölnétek, csábítóak lennétek? Belemennétek kalandokba vagy egyből komoly kapcsolatot keresnétek? A stílusotok mennyire változna meg?
Bár inkább nőkhöz szól a kérdés, férfiak is írhatnak nyugodtan.
Ui.: nem tanácsokat meg smink/haj/öltözködési tippeket kérek, képet nem küldök senkinek, ez a kérdés most nem erről szól!
28N
Modell külsővel(az is voltam 18 éves koromtól) többféle pszichés betegesem van és sosem volt még senkim, már nem is lesz
Ez sem mindig fenékig tejfel
Az elobb meg "kalandjaid" voltak, modellke.....
39F incel
33 és a kaland az kapcsolatot jelent a te incel szótáradban? :D
Na látod hogy beegsz
"többféle pszichés betegesem van"
Mondjuk pozitiv, hogy a vigyorgoban is van nethozzaferes.
Psziches beteges, meg 3 nyelven beszelo foiskola :)
39F incel
Mi az ég köze van a pánikrohamoknak meg az ocd-nek ahhoz hogy az ember kettannyelvu gimibe jár majd utána elmegy főiskolára incel barátom?
Magyarázd már meg
Ha holnaptól jóképű lennék, sportos izmos, nagyon jó testalkatral, akkor pár héten belülbtuti, hogy találnék egy csinos nőt, és lenne barátnőm.
Ennyit változna az életem.
Így viszont 3 éve nőnek még a közelébe sem kerültem.
Ma minden a kűlsőségeken múlik. Aki szép és sármos, az mindent, illetve mindenkit visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!