Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan változna meg az életed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változna meg az életed, ha holnap reggeltől gyönyörű/jóképű lennél valami csoda folytán?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez csak képzelgés de ronda és gebe lányként a szintén ronda és túlsúlyos barátnőmmel ezen merengtünk. :D Persze lehet mondani, hogy a smink, a frizura, a diéta stb. segít (nem, nem segít, ezt egy szintén előnytelen külsejű érteni fogja), de mi lenne ha holnaptól gyönyörűek lennénk, smink nélkül is, csinos alakkal? Én biztos először tombolnék, aztán családot alapítanék. Barátnőm viszont csak flörtölne és max. laza kapcsolatokba menne bele. Sokkal szexibb ruhákba járnánk, használnánk rúzst (csúnya arcúként csak nevetségesen nézek ki kirúzsozva), magassarkút húznánk, szóval sokkal jobban mernénk nőies stílusúak lenni mert nem éreznénk magunkat cikinek.

Biztos nem mi vagyunk az egyetlenek akik gondolkoztak már ezen, csak mi meg tudtuk ezt beszélni egymással (kicsit szórakozva bármilyen siralmas is a helyzet:D ). Ti mit tennétek, flörtölnétek, csábítóak lennétek? Belemennétek kalandokba vagy egyből komoly kapcsolatot keresnétek? A stílusotok mennyire változna meg?

Bár inkább nőkhöz szól a kérdés, férfiak is írhatnak nyugodtan.

Ui.: nem tanácsokat meg smink/haj/öltözködési tippeket kérek, képet nem küldök senkinek, ez a kérdés most nem erről szól!

28N

márc. 23. 14:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
21%

Igen gettonegyed. De hallod az értelmiségi negyed ugyanaz:(

Nők a nővel. Bárhol bármikor az kamikaze

márc. 23. 14:54
 12/41 anonim ***** válasza:
81%
Kitartast ;) A szepseg mulando....
márc. 23. 14:56
 13/41 anonim ***** válasza:
0%
Jav ragozás helyett rágózás lett volna. Semmi rágózás, idétlenkedés.
márc. 23. 15:01
 14/41 anonim ***** válasza:
12 Molnár Anikó 40 felett is modellkedik..amugy 50 es nők is vannak hogy 20 évesek is forognak utánuk.
márc. 23. 15:03
 15/41 anonim ***** válasza:
Ma 15:03 Ez azért férfiként nem ilyen egyszerű. :D
márc. 23. 15:05
 16/41 anonim ***** válasza:

Jaj egy kis Elvis styl és kész is. Bomlani fognak. mostanában eztt néztem:)

[link]

márc. 23. 15:10
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is ronda és gebe nő vagyok, ráadásul mivel már lassan 33 éves, és a fos genetika ebben is kijön, ráncosodó, aszalódó, torzuló is.

Teljesen más lenne. A 2-es (ma 14:36) igazából jól összefoglalta.

A stílusomon mondjuk nem változtatnék, de az apácaéletet, ami megadatott, kb. "qrvaságra" cserélném. A házasság és családalapítás nagyon nem vonz, ebbe akkor sem mennék bele, ha így már lenne lehetőségem rá. Simán csak falnám a pasikat, és végre nem csak olyan "jutna", aki helyett inkább maradok az apácaságnál, mert amellett, hogy ronda, még gusztustalan is, szar a szexben, viselkedését tekintve pedig tapló.

márc. 23. 15:10
 18/41 anonim ***** válasza:

A hajfésülőset akartam!ezt nézd!

[link]

márc. 23. 15:11
 19/41 anonim ***** válasza:
23%
Nem jó ilyennek lenni.A pasijaid féltékenyek, korlátoznak, a nők meg irigyek, utálkoznak, alád tesznek. Nagyon kevés előnnyel jár. Max. ha kVA akarsz lenni, akkor nyerő lehetsz.
márc. 23. 15:18
 20/41 anonim ***** válasza:
45%
10-esnek nagyon igaza van...talán ha vállalkozó vagy, vagy olyan a szakmad, ahol előny a jó külső, elfogadhatnak. Bár volt, hogy akkor is beszóltak nők, hogy h merek nem elhízott lenni Xd
márc. 23. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!