Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít alacsonynak egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nő szemében?
Figyelt kérdés
márc. 22. 19:55
21/35 Ghgj válasza:
Szóval már az is baj, ha kizáró ok, ha alacsonyabb nálam a pasi. Nevetséges.
22/35 anonim válasza:
Azért ha végigmentek az utcán, alig látni 180 centinél alacsonyabb pasit. A 170 centi férfi a MINIMUM, aki az alatt van az törpicsek.
19/L
23/35 anonim válasza:
a 170 cm körüli férfi amúgy nem kifejezetten alacsony, az átlaghoz képest egy 'standard deviation'-n bőven belül van (nem tudom hogy van magyarul). Egy 155-160 centis nő mellett amúgy teljesen mindegy, hogy 170, vagy 178 centis férfi áll, ha három fejjel magasabb az inkább kellemetlen.
24/35 anonim válasza:
#23 Mexikóban nem lenne alacsony, Európában az. Fogadd el.
25/35 anonim válasza:
#24 Statisztikailag nem kifejezetten alacsony, azt fogadd el, egyéni benyomás nekem itt teljesen irreleváns.
26/35 anonim válasza:
"Egy 155-160 centis nő mellett amúgy teljesen mindegy, hogy 170, vagy 178 centis férfi áll"
Ezt nekik is elmondtad már?
27/35 anonim válasza:
#26 Fogalmam sincs, hogy mennyire probléma ez ma a nőknek, de elég szemétség, ha már ez is red flag. Egy 170 centis éppen annyira számít alacsonynak, amennyire egy 180 centis magasnak - semennyire. Csak sokaknak ezek szerint jól esik mindenhol belerúgni a férfiakba, ahol csak lehet.
28/35 anonim válasza:
27: rengetegszer leírták az oldalon, hogy az alacsony csajoknak is 180+-os pasi kell.
29/35 anonim válasza:
Nekem nem számít. A legtöbb párom 170 körül volt. A mistank is akkora.
30/35 anonim válasza:
A kalkulátor szerint is alacsony egy 170 centis pasi. Mit kell ezen vergődni? Én se kezdek hisztibe, hogy a 157 centimmel én márpedig óriásnak identifikálom magam és leszarom, hogy ez hülyeség és mindenki rohadjon meg, aki nem ért velem egyet🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!