Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít alacsonynak egy 170 centis férfi egy 150-160 centis nő szemében?
Figyelt kérdés
márc. 22. 19:55
11/35 Ghgj válasza:
#4: Hát lehet, hogy nem a cuki pofijú csajok között. :)
12/35 anonim válasza:
Látom vannak még értelmes nők a világon, akiket nem fertőzött meg ez az ostoba magaspasimánia, ami azért elég általános női agybaj sajnos.
Remélem élőben is fogok majd ilyennel találkozni, eddig sajnos nem jött össze...
13/35 Ghgj válasza:
Én azt azért hozzátenném, hogy két hosszú kapcsolatom (köztük a házasságom) volt egész életemben, és mindkét pasi 175 centi volt, de randiztam 170 centis pasival, és mivel én magam 168 centi vagyok, és a cipő rám dob 3-4 centit, nagyon rossz volt, hogy lefelé kellett néznem a pasi szemébe, konkrétan ezért nem folytattam az ismerkedést. Ha felszínes vagyok, teljes mellszélességgel vállalom. :D
14/35 anonim válasza:
14#
LOL, átlagos felszínes nő vagy aki centikben méri a pasikat, büszke lehetsz magadra.
15/35 anonim válasza:
Amelyik nő a cipőjéhez választ pasit, az észben nem túl erős, ez persze szigorúan magánvélemény. :)
16/35 anonim válasza:
Attól, hopgy alacsonynak tartok egy 170 cm-es férfit (mert hogy a magyar férfiak között igen is alacsonynak számyít, mivel 6 centivel vana az átlagmagasság alatt), az nem jelenti azt, hogy nem járnék 170 cm-es pasival. Sőt mi több, volt is. De attól még az átlaghoz képest bizony alacsony.
17/35 Ghgj válasza:
Nem centiben mérem a pasikat, hanem abban, hogy milyen szöget zár be a szemem az övékkel, ha szemben állunk egymással. Te kis buta. :)
18/35 anonim válasza:
Ezen logika alapján egy férfinak ne legyen baja a bajszos nőkkel, mert a női bajusz nem olyan erős, mint a férfi bajusz.
19/35 anonim válasza:
18#
Elég jól ismerem az elszállt női igényeket a pasik terén, de ez még nekem is új volt.
Újabb sor a hülyeséglistára.
20/35 anonim válasza:
20, nem tudsz te semmit. Hazudj valami sztorit, légyszi. Szórakoztass, Frodo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!