Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
178,5 cm alacsonynak számít?
Ez a magasság alacsony szerintetek? Mert van egy kiszemelt lány, 15/L aki 176 cm körűl mozog. Nem tudom, hogy az 178,5 cm miért fura, amikor be lehet így mérni ha pl 178 és 179 között van a mérleg xd, inkább akkor írjam azt, hogy 178-179,vagy kerekítsek? Csak mert van 2 olyan csaj 1-ik nem ismert meg haver aki ez miatt beszólt, nagyon okosok xd.. Na mindegy :D. Szerintetek ilyesmi magasággal lehet esélyem egy nem sokkal alacsonyabb lánynál? Pláne ha még magassarkút is lehet hórd? Oké persze cipő engem is magassít egy kicsit. Úgy tudom a lányok többségének a 177-181 cm magasság már jó, de elvileg a 174 cm is már rendben van némilyiknek. De vajon 2,5 cm különbség mekkora baj?
19F
Neked se a magassagoddal van am baj, pajtas...
Tudod mit, a 178.5 az meg torpenovesu, orvosi eset, a normalis emberek 178.75-tol kezdodnek. Eszedbe ne jusson folfele kerekiteni mert azonnal lebuksz, a mai lanyok tolomerovel jarnak es ha kiderul hogy mereten aluli vagy, visszadobnak a vizbe.
"nők többsége számára túl alacsony."
Magyarországon a nők átlagmagassága 164 centi, szóval biztos a srác a 180 centijével alacsonynak fog számítani a nők szemében.
LOL
Amúgy meg tökmindegy hány centi vagy, én már tetszettem nálam magasabb nőnek is, pedig 5-6 centivel fölöttem volt. Igaz nem volt közöttünk semmi, de jó barátok lettünk.
"Magyarországon a nők átlagmagassága 164 centi, szóval biztos a srác a 180 centijével alacsonynak fog számítani a nők szemében."
Az egy dolog, hogy egy nő milyen magas, és egy másik dolog, hogy mit vár el a férfitől. Általában a 150 centis nők sem állnak szóba 180-nál alacsonyabb férfiakkal.
Ha egész napi görnyedt ücsörgés helyett hónapokig többet lennél fekvő pozícióban, gyakran tornázgatnál gyűrűn, lógnál húzódzkodón... és közvetlenül felkelés után mérnéd magad, akkor (ízületileg nyúlnál annyit, hogy) meglenne a 180. Érzem, hogy úgy pszichológiailag rohadt jót tenne az önképednek.
Egyébként ahol ilyesmi magassággal felmerül, hogy te alacsonyka vagy, ott bizony a többi van hosszában elmérve. Úgyhogy aggódjanak inkább ők a létraságuk miatt.
Inkább kezdjél gyúrogatni, hogy ne 50 kiló legyél vasággyal. Az is egy tényező.
Hazudj öccsém...
Senki sem valós magasságot mondja.
Ez kb olyan mintha minden férfinak máshol van a 20. centiméter a vonalzón.
Egyébként próbálj ki több mérőszalagot is. 2 méternél olyan centiket csalnak nem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!