Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Randizás/ismerkedés során vagy a későbbiekben el szoktátok mondani, ha voltatok több pasival egyszerre?
Inkább a férfi nemről van csodálatos kép, mert az agyuk szenny a nőkről. Ezért se lehet elmondani dolgokat nekik, mert átkonvertálják maguknak és k-nak nézik a nőket.
De enélkül is annak akarják használni a legtöbbet.
Nekem 2 pasival volt dolgom, mindkettő több éves kapcsolat volt. Soha nem volt egyéjszakásom.
Nincsenek szexszel kapcsolatos előítéleteim, egyszerűen alacsony a libidóm, és sztem demiszexuális lehetek.
Ha elmondom, hogy csak 2 pasim volt, azt sem hiszik el. Úgyhogy igen, szenny az agyuk. A legtöbb úgy ismerkedik, hogy előre eldöntötték, hogy qrva vagy.
23#
Több nő tehet arról, hogy ilyen vagyok, mert egy kedves, normális pasiként indultam... aki folyton koppant amiatt, mert mindegyik potenciális nőjelölt magas pasit akart inkább. Mert attól indul be a kémia, hogy ki hány centi magas, vagy mi a szar!
Egy idő után meguntam a kudarcokat, a felszínességet, a megalázásokat és olyan lettem amilyen.
De unalmas is lenne a világ, ha minden pasi magas kockahasú nagypofájú bradpitt-klón lenne, igaz?
26#
Tessék, megint az igazat írtam, lehet lepontozni hölgyeim, hajrá!
Jéé ezzel én is így vagyok pont.
Elegem lett abból hogy:
benzinpénzt adtam
Fagyira meghívtam
Vacsoráztattam
Takarítottam
Olyan emberekre akiktől egy szál virágot sem kaptam.
Én is szemét lettem, sokáig kihasználtak, de eljött az a pont amikor megfordultam.
Már nem nézem el hogy udvarlás nélkül szexelni akar valaki, házasság, gyerek nélkül mossak főzzek takarítsak egy felnőtt emberre.
Megházasodtam, másképp már nem is ismerném őt, és a tenyerén hordoz.
Ma már nem is ismerem azt a nőt, akinek nem voltak elvárásai így nem is kapott semmit senkitől!
29#
Gratulálok, hogy tudtál változtatni, elismerésem!
Én mitől fogok magasabbra nőni, hogy rólam is áradozzanak a nők, hogy "de szép magas, jópasi". Mert van egy olyan sejtésem, hogy én bszhatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!