Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Randizás/ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Randizás/ismerkedés során vagy a későbbiekben el szoktátok mondani, ha voltatok több pasival egyszerre?

Figyelt kérdés
Vagy inkább titokban marad?
2024. márc. 22. 15:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20, mi a konkrét bajod, picur?
2024. márc. 22. 17:05
 22/33 anonim ***** válasza:
Shortcelke, szerintem a te gusztustalan megnyilvánulásaid után nincs további kérdés, hogy miért nem kellesz a lőtéri döglött kutyának se. Aztán itt öntöd ki a frusztrációdat minden ilyen kérdésnél. A végtelenségig undorító a stílusod.
2024. márc. 22. 17:07
 23/33 anonim ***** válasza:
95%

Inkább a férfi nemről van csodálatos kép, mert az agyuk szenny a nőkről. Ezért se lehet elmondani dolgokat nekik, mert átkonvertálják maguknak és k-nak nézik a nőket.

De enélkül is annak akarják használni a legtöbbet.

2024. márc. 22. 17:09
 24/33 anonim ***** válasza:
97%

Nekem 2 pasival volt dolgom, mindkettő több éves kapcsolat volt. Soha nem volt egyéjszakásom.

Nincsenek szexszel kapcsolatos előítéleteim, egyszerűen alacsony a libidóm, és sztem demiszexuális lehetek.

Ha elmondom, hogy csak 2 pasim volt, azt sem hiszik el. Úgyhogy igen, szenny az agyuk. A legtöbb úgy ismerkedik, hogy előre eldöntötték, hogy qrva vagy.

2024. márc. 22. 17:11
 25/33 anonim ***** válasza:
1%

23#

Több nő tehet arról, hogy ilyen vagyok, mert egy kedves, normális pasiként indultam... aki folyton koppant amiatt, mert mindegyik potenciális nőjelölt magas pasit akart inkább. Mert attól indul be a kémia, hogy ki hány centi magas, vagy mi a szar!

Egy idő után meguntam a kudarcokat, a felszínességet, a megalázásokat és olyan lettem amilyen.

De unalmas is lenne a világ, ha minden pasi magas kockahasú nagypofájú bradpitt-klón lenne, igaz?

2024. márc. 22. 17:37
 26/33 anonim ***** válasza:
4%

26#

Tessék, megint az igazat írtam, lehet lepontozni hölgyeim, hajrá!

2024. márc. 22. 17:44
 27/33 anonim ***** válasza:
Vannak alacsonyabb 170 es pasik is akik cserélgetik a nőket. Az hogy létezhet akkor?
2024. márc. 22. 17:47
 28/33 anonim ***** válasza:
96%

Jéé ezzel én is így vagyok pont.

Elegem lett abból hogy:

benzinpénzt adtam

Fagyira meghívtam

Vacsoráztattam

Takarítottam

Olyan emberekre akiktől egy szál virágot sem kaptam.

Én is szemét lettem, sokáig kihasználtak, de eljött az a pont amikor megfordultam.

Már nem nézem el hogy udvarlás nélkül szexelni akar valaki, házasság, gyerek nélkül mossak főzzek takarítsak egy felnőtt emberre.

Megházasodtam, másképp már nem is ismerném őt, és a tenyerén hordoz.

Ma már nem is ismerem azt a nőt, akinek nem voltak elvárásai így nem is kapott semmit senkitől!

2024. márc. 22. 17:48
 29/33 anonim ***** válasza:
2%

29#

Gratulálok, hogy tudtál változtatni, elismerésem!

Én mitől fogok magasabbra nőni, hogy rólam is áradozzanak a nők, hogy "de szép magas, jópasi". Mert van egy olyan sejtésem, hogy én bszhatom!

2024. márc. 22. 17:56
 30/33 anonim ***** válasza:
Ne vetitsd már ki a másik nemre a frusztrációid.
2024. márc. 22. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!