Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Randizás/ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Randizás/ismerkedés során vagy a későbbiekben el szoktátok mondani, ha voltatok több pasival egyszerre?

Figyelt kérdés
Vagy inkább titokban marad?
2024. márc. 22. 15:03
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem jutna eszembe elmondani. Ha lett volna ilyen nem szégyenleném, de nem látok igazán olyan beszélgetést amiben ennek elő kéne jönnie, hacsak rá nem kérdez. De kb soha senki nem kérdezett ilyet tőlem
2024. márc. 22. 15:48
 12/33 anonim ***** válasza:
54%

Nem voltam, de nem is mondanám el.

Ahogy azt se, hogy 60 felett jár a body countom🤣

2024. márc. 22. 15:49
 13/33 anonim ***** válasza:
95%

Mint 10.nél, ezek a tévhitek is.

Egyből rosszra gondolnak ha bármivel is magadra nézve terhelőt mondasz el.

2024. márc. 22. 15:57
 14/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ilyen beállítottságú lennék, nyilván ugyanilyen hapsit is keresnék, nem olyat, aki fennakad ilyeneken.
2024. márc. 22. 16:00
 15/33 anonim ***** válasza:

"mindenkinek voltak ilyen olyan korszakai"

Nem. Ez nem beszólás, csak tény.

2024. márc. 22. 16:12
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

2!

Nagyon igazad van.

Jobb ha titokban marad néhány dolog.

De egyik exem azt mondta hogy én biztos többet szexeltem már mint ő, meg szex után elterült elégedetten és azt mondta “jajj de jó volt, már csak egy masszázs hiányzik”.

Nekem ettől felfordult a gyomrom hogy engem valami ingyenes szolgáltatásnak nézett, ami őt szolgálja.

Nemhogy többes szexet nem mesélek el, lassan már azt sem hogy az anyámmal nem vagyok jóban mert azt is felhántorgatják…

Nekem csak a nővérem van aki tud mindent rólam, idegen csak ellenem fordítaná .

2024. márc. 22. 16:38
 17/33 anonim ***** válasza:
97%
Mégis értelme lenne? Ennél kevesebbért is elkönyvelnek kvának, aztán úgy is fog kezelni.
2024. márc. 22. 16:49
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

2#

Nem szégyen az, hogy szeretsz jobbra balra toszni, ahogy épp kedved tartja, de egy tisztességes pasi nem biztos, hogy kezdeni akar ilyennel.

2024. márc. 22. 16:52
 19/33 anonim ***** válasza:
0%

Az eddigi válaszok alapján csodálatos képet kap a férfiember a női nemről...

Mintha az erkölcs és a tisztesség ismeretlen fogalom lenne a női szótárban.

2024. márc. 22. 17:01
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
#20 mert a férfi szótárban annyira ismert, ugye?
2024. márc. 22. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!