Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szükségem sem szexre, sem párkapcsolatra. Normális vagy fura vagyok?
Pár sorban rólam: 26 éves nő vagyok, sportos, csinos, nagyon adok a megjelenésemre, személyi higiéniámra, minden nap megcsinálom a hajam, sminkelek, szépen öltözködök. 19 éves korom óta teljesen önálló vagyok anyagilag, mára már saját vállalkozásom van, átlagon felül keresek. Sokat dolgozok,rengeteg hobbim van, és sokat utazok is.
Egyetlen említésre méltó, hosszabb párkapcsolatom volt, ami 4 évig tartott, annak 1.5 éve vége van. Ahogy vége lett a párkapcsolatomnak, azt gondoltam, hogy össze-vissza fogok randizni, pasizni, és milyen izgalmas lesz, tele leszek új sztorikkal, emlékekkel, tapasztalásokkal. Egyből tudtam is, ki az első kiszemeltem, egy régi ismerős, aki mindig piszkálta a fantáziámat, össze is jött, csak a srác érzései elkezdtek komolyodni, én viszont csak jó barátként tudtam viszonyulni hozzá, annyi is lett a dolognak hamar. Egyébként az elején izgalmas volt, pár együttlét után viszont meguntam, mivel nem éreztem semmit a srác iránt, egy idő után kevés volt az a varázs, hogy jóképű és sportos, hiányzott a valódi érzelem, anélkül üres volt az egész. Ezen kívül levan töltve a tinder, mondjuk úgy 100-ból 1 srác tűnik érdekesnek, de pár szóváltás után ált. belőlük is kiábrándulok. Ha valaki komoly kapcsolatot keres akkor az a bajom, mert miért keresel tinderen komoly kapcsolatot? Ha valaki csak egyéjszakás kalandokat keres akkor meg az a bajom. Nem tudom elképzelni, hogy találkozzak egy idegennel ennek tudatában, és alig ismerve őt lefeküdjek vele.
Aztán jön mindig az érzés, hogy valójában rájövök, én nem is akarok senkivel párkapcsolatot, én jól érzem magam így, teljes az életem, nem hiányzik, hogy valaki mellettem aludjon este, vagy átöleljen. A jövőre nézve nincsenek olyan ambícióim, hogy házasság és családalapítás, mindig furcsállom is, ha egy nőnek ez a szívfájdalma, hogy nincs pasija, pedig ő már úgy megállapodna. El nem tudom képzelni, hogy lehet úgy család után vágyakozni, hogy még nincs is meg hozzá a megfelelő partner, honnan akkor a motiváció?
Igazából csak akkor gondolkozom el ezen az egészen, mikor ismerősök rácsodálkoznak, hogy nekem még mindig nincs pasim. Egyébként én ezt tök normálisnak érezem. Aztán amin még jobban kiakadnak: nem is szexelek senkivel. Egyszerűen ez sem hiányzik, eszembe sem jut soha, mivel nem ismerek egyetlen férfit se, akit annyira vonzónak tartanék, eszembe se jut a szex hiánya. Teljesen jól elvagyok nélküle, már szerintem lassan 1 éve nem szexeltem, de fel sem tűnne, ha valaki időröl - időre rá nem kérdezne. A kinézetem alapján mindenki azt feltételezi, hogy valami vad és buja nő vagyok, akinek sorban ugrálnak be az ágyába a férfiak minden este. :D
Mindig jön a kérdés: DE HOGY BÍROD? Ez az a kérdés, amikor elgondolkozom, hogy most akkor ki a normális? Fura vagyok? Oxigén nélkül nehezen bírnám, vagy víz és étel nélkül..
A valóságban a hobbijaim, új dolgok tanulása pl idegennyelvek, hangszerek, új sportok érdekelnek a legjobban, na meg az utazás. Imádok utazni és új országokat, kultúrákat felfedezni. A párkapcsolat, házasság, családalapítás meg eszembe se jutna, ha nem emlékeztetnének néha ezekre.
Persze nem mondom, hogy ha találnék egy olyan párt, aki tényleg passzol hozzám, hogy akkor nem lennék nyitott a dologra. De azt gondolom, mert úgy látom a környezetemhez hasonlítva magam, hogy annyira fura és más vagyok, hogy ez aligha lehetséges. Nem szenvedek szeretetben hiányt, elég szeretetet kapok a családomtól, barátaimtól, a kutyámtól. Akármilyen komikusan is hangozhat ez, nekem ez a szeretet elég, és szerencsére rég megtanultam saját magamat is szeretni.
Igazából csak azért íródott ez a kérdés, hogy így név és arc nélkül megmondhassa bárki az őszinte véleményét ezzel kapcsolatban, esetleg akadnak-e mások is rajtam kívül (mert a környezetemben egy ilyen ember sincs) akinek hasonlóan nem szerepel az életcéljai közt a megfelelő partner megtalálása , családalapítás. Aki szintén nem szenved a romantikus érintések hiányától, vagy a szextől. Akinek nincs különösen szüksége arra, hogy valaki mástól szeretetet kapjon. Vagy esetleg fura vagyok, pszichológiai eset, személyiségi zavarom van, tudomisén.
#60: ezt milyen statisztikára alapozod?
Alapvetően meg hiába van apja a gyereknek ha nagyrészt rá se akar nézni, szétcsalja az anyját és le is lép, ami már a standard. Az jó példa?
65, elképesztő a gondolatmeneted. kezdjük ott, hogy senkinek nem "kéne " semmit sem csinálnia. Gyerekvállalásról pedig egyáltalán nem beszélünk úgy, hogy "kéne". Milyen alapon kényszerítenél te bárkit erre a világra? Milyen alapon mondod meg te egy nőnek, hogy mennyit kéne vállalnia?
"bajos a dolog" - majd ezt pont te döntöd el. Mindenki úgy dönt a saját életéről, ahogyan szeretne, ha van pénze, ha nincs. Talán te nevelnéd fel? Abban azért egyetértek, ha valakinek nincs megfelelő egzisztenciája, értelmi/érzelmi érettsége, ott azért felül kéne bírálni törvényileg a gyerekvállalást, de ellenkező esetben, tehát, ha valaki nem szeretne, ott nincs ilyenről szó, mert, annak nem lehet ártani, aki nem létezik. Egyébként meg úgy beszélsz, mintha a gyerekvállalás csupán pénz kérdés lenne. Mikor egy nőnek onnantól kezdve az életének 100%-át leköti a gyerek, nincs olyan életterülete, amire ne hatna ki, ebből te mondasz egyet, az anyagiakat.
keserű látlelet ez a magyar társadalomról. Kiinduló helyzet: fiatal nő, aki jelenlegi élethelyzetében nem kívánja a szexualitást.
Megjelenik boomer Margit (valláskárosult, sokgyerekes csokos, mélymagyar budaiedda, háziápolókat gyártó "kiadmajdegypohárvizet") és 8 osztályos lóf@sz Józsika: DEHÁT AKKOR HOGYAN FOGSZ SZÜLNI????!!!!4444!!!!
Realitás:
Gyereket akarok kezdőszett: Több éve tartó jól működő párkapcsolat, Mindkét fél részéről: értelmi és érzelmi érettség, alapos önismeret, fizikai egészség, stabil anyagi helyzet, megfelelő lakhatás, támogató környezet, ideális lakhely: jó iskolák és egészségügyi ellátás, elkötelezettség
Ennél mélyebbre már nem megyek, pl, hogy ugyan miért is kéne mindenkinek szülnie, egy életünk van, úgy éljük, ahogy akarjuk, túlnépesedés, nem lesz ivóvíz stb, mert tekintve két perszónánkat, ezen a szinten vitázni sajnos nem érdemes.
"már szerintem lassan 1 éve nem szexeltem"
Jajj te szegény...
Viccen kívül mi is a kérdés?
Nem akarsz párkapcsolatot - oké, sokan vannak így
Nem akarsz alkalmi, szex kapcsolatot - oké, ez is érthető
Igazából egyikhez sincs senkinek semmi köze.
Ha csesztetnek ezzel, mondd azt, hogy alakulgat valami, de nem akarod elsietni, nem akarod túlzottan belelovagolni még magad. Általában a legtöbb ember érdeklődése ennyiél ki is merül és nem firtatják a dolgot tovább.
Ha mégis, mondd azt, hogy majd ha eljön az ideje, vagy úgy alakulnak a dolgok, mondasz többet is.
#68-nak
De miért kéne a kérdezőnek bármit is kamuznia, amikor semmi elítélendő, megvetendő dolgot nem csinál? Miért nem elég csak annyi, hogy "engem ez a téma most nem érdekel, vannak más dolgok, amik jobban lekötik a figyelmemet" és pont. Olyan gáz, hogy az emberek annyira tolakodóak, hogy konkrétan hazudozásra kényszerítik még a hozzájuk közelállókat is, mert semmi empátia, tolerancia nem szorult beléjük. Csak a csőlátás van: aki olyan, mint én az oké, aki másmilyen, azzal tuti valami gáz van. Röhejes.
Ez a gyerek téma eléggé felkavarta a kérdésemet, pedig nem is ez volt a főtéma, illetve nem is jelentettem ki, hogy 100% nem lesz gyerekem.
Jelenleg nem tervezek ilyesmit, nem vágyakozom ilyen életforma után, nem is tudom magam elképzelni anyaként, és nem érzem, hogy sürgetne az idő, vagy lemaradnék valamiről. Sokkal inkább tudom elképzelni, hogy tovább utazgatok, felfedezem a világból amennyit csak tudok, hisz nem tudhatom azt sem, meddig élek, de jó esetben 80éves koromig, és az sem olyan sok. Illetve azt sem gondolom, hogy ez lenne az életem küldetése, hogy szaporodjak. Persze nem tudhatom, később mit fogok gondolni, elvégre még fiatal vagyok, hiába próbálták itt sokan belém magyarázni, hogy lassan már apát se fogok találni, vagy nemzőképtelen leszek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!