Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, vagy normális, hogy nekem szükségem van párkapcsolatra?
5 évig voltam szingli, vagyis voltak rövidebb dolgok de semmi komoly. Egy ideig jó volt de aztán elkezdtem vágyni párkapcsolatra, biztonságra, boldogságra.
De ma már függetlenség van meg I can buy myself flowers, oké nem azt mondom hogy belehaltam a szingliségbe, de nem voltam hosszútávon boldog. Meg vannak dolgok amiket nem tudok egyedül elintézni pl szerelés vagy befőttes üveg kinyitása vagy ilyen kaliberű dolgok, oké megoldanám ha kéne... De én párkapcsolatban érzem magam jól, hogy szerelmes vagyok, szeretve vagyok, biztonságban vagyok, van kivel időt tölteni, gondoskodni róla (nem rabszolgaként nyugi), tervezni vele, stb. Könnyebb és boldogabb nekem így az élet.
Szerintetek ez rendben van vagy ciki?
Ez a normális, az ember társas lény.
Ez a feminsta szarság ami a csapból is folyik meg már rég nem az egyenlőségről szól.
1. Az egy divatszarság, ne keverd ide.
Kérdező, persze, hogy normális. Férfiként is erre vágyik sok ember.
Egyébként most nagyon nyomatják mindenhol ezt a függetlenséget, meg hogy nem kell férfi.
Erről mindig a Calhoun kísérlet jut eszembe, az Universe 25.
5. Ez a lelkisérült nők dumája. (Ez igaz fordítva is: a terhelt, beteges gondolkodású férfiak mantrázzák maguknak, hog márpedig nekik nem kell nő)
Tudod, minden ideológia azt tudja csak megfertőzni, aki vevő rá :)
A környezetemben a legtöbb nő kapcsolatban van. Aki nincs és nem is akar, az olyan is: borzasztó személyiséggel.
Szerintem jó is, hogy ezt nyomatják. Így talán kevésbé megyünk bele rossz kapcsolatba illetve könnyebben lépünk ki azokból.
Félreértés ne essék, van párom, boldog vagyok vele, jó dolognak tartom a párkapcsolatokat. De egy legfeljebb közepes kapcsolat sokkal rosszabb, mint a szingliség.
"Így talán kevésbé megyünk bele rossz kapcsolatba"
Jé, szerintem meg az ilyen sztoriktól hemzseg a gyakori :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!