Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem vállalják fel őszintén, ha anyagiasak?
Miért kell mindenféle nyakatekert kamu indokokat kitalálni?
Pl. "Nem, nem várom el, hogy a férfi fizessen az első randin. Mindig az fizessen, aki elhívja a másikat. Ja, de persze MINDIG a férfi hívja meg a nőt az első randira, mert azt úgy illik!"
Vagyis nem várja el, hogy a férfi fizessen, csak azt, hogy... a férfi fizessen.
11 beszélgetünk?
nem szép a lakásom még mert felújitásra szorul és magamnak csinálok mindent és lassan halad munka mellett, egy autó meg nem egy nagy dolog szerintem manapság emlitésre sem méltó az úgysem kisér el hosszú évekig de a házzal azért minimum örökre tervezek
Nem szeretem a kicsinyes palikat, mindegy mi vagyok.
Egy kávé vagy egy hamburger , ne vágjon már földhöz valakit.
Vagy ha ez nem, akkor egy szál virág, de ez helyett is jól eshet egy szelet csoki.
De ha ennyit sem merészel “bele áldozni”, akkor NE!
Volt aki 8 hónapig, nulla forintot áldozott rám , mivel 8 hónapig tűrtem, viseltem, pedig nagyon rosszul esett, ezért rám senki nem mondhatja hogy anyagias vagyok. Mert akkor az első vagy második randin szakítottam volna.
A pasik, akik ezen rugóznak, miért nem vallják be hogy
vagy nagyon szegények
vagy nagyon sóherek
?
de most már a leendő párjelölt nőkkel is "f.sz"méregetés lesz hogy ki keres többet, kinek van háza, vagy nagyobb szebb háza, autója(?)
vagy hivunk egy értékbecslőt és ha azt mondja egyenértékűek az ingó-ingatlan értékeink akkor mehet a kapcsolat, vagy úgy lesz amire inkább tippelek hogy a nő ezt magától önkényesen felméri, esetleg minden háttérinformáció hiányában
Mi fog változni ha felvállalom?
Ez miben változtatja meg az életedet?
Az vagyok ?
Lehordhatsz, nem zavar.
Akkoris a pénzes pasikkal fogok randizni továbbra is!
semmi
nekem igazolás hogy létezik anyagias nő
igen
tiéd a pálya mint józsef attilának
Ja hogy te csak veszekedni akartál.
Kezeltesd magad kérdező!
Egy nő sem fog elpatkolni, meg vonat alá menni mert anyagias.
Élvezik a pénzt ha van.
Az irigységedet meg inkább kezeltesd.
Attól még nem vagyok anyagias, hogy első randin örülök annak, ha a másik fizet, ha ő hívott meg (és igen, én nem hívok randira férfit, mert úgy gondolom, a mai világban egy nőnek több vesztenivalója van egy ismerkedésnél az elején, akkor meg már örülök, hogy legalább ennyi erőfeszítést beletesz a másik). És ilyenkor a 2. randin visszahívom akkor is, ha nagyobb a cech.
És voltam már komoly, tartós, együttélős kapcsolatban vkivel, akinél jóval többet kerestem és még a lakásomba is beköltöztettem. Ennyire vagyok "anyagias". De manapság már arra is rásütik, aki pucér seggre nem akar gyereket szülni, meg akinek nem opció egy tartósan munkanélküli naplopó, ha annak éppen rá állna fel a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!