Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem az onlyfanses...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem az onlyfanses nőciket hibáztatják a férfiak anyagiassága miatt?

Figyelt kérdés

Kifejtem: az onlyfanses nőcik azok, akik pénzért árulják az intimitást (vagy annak a látszatát), a p.ncis fotókat, a használt bugyijukat meg a palackozott fürdővizüket. Azt sulykolják a férfiak fejébe, hogy természetes, hogy fizetni kell a nőkért. És erre még a modern (feminista, woke) média is rátesz egy lapáttal, mikor sztárt csinál az onlyfanses nőcikből, meg úgy állítja be, mintha ezek erős nők és követendő példa lennének.

Aztán meg a csodálkozás, ha a tömegmédia és az onlyfans hatására a férfiak természetesnek veszik, hogy ők fizetnek, cserébe meg nőt kapnak. Pl. egy randin meghívják egy italra a nőt, aztán már elvárják, hogy legyen szex.

Hiszen az onlyfans meg a média világában ez az anyagiasság a természetes.

Érdekes módon a többi nő mégis csak a férfiakat hibáztatja meg hordja el mindennek...

2024. márc. 20. 15:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként, a nők is meg a pasik is kapcsolatfüggők."

A kapcsolatfüggés egy mentális betegség / pszichológiai kórkép.

2024. márc. 20. 20:10
 32/41 anonim ***** válasza:
28%

31

Igen, azt akartam írni, hogy többnyire azok

2024. márc. 20. 20:14
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatfüggőség személyiségi zavarok közé sorolható. Ja, pszichológiai eset. És nagyon nehéz belőle kikerülni.
2024. márc. 20. 20:14
 34/41 anonim ***** válasza:
59%

29:

Eloszor is jol megy az aldozathibaztatas, es a bezzegenezes.

NEM lustasagbol nem tor ki sok ember a nyomorabol, hanem mert mas az elethelyzete, nem ugyanannyi es ugyanazon eroforras all rendelkezesere, es nem ugyanaz a szemely, mint te.

Azert csak kiutkozik a hozzaszolasodon, hogy nem volt rendben minden otthon, mert pl empatiaval masok irant egyaltalan nem rendelkezel, ahogy erzelmi intelligenciaval sem.

Masodjara, azert emeltem ki a noket, mert oket vette elo a kerdezo, nem pedig a ferfiakat. De megint projektalsz, szoval ismet csak azt tudom felhozni neked, hogy azert nem egeszen sikerult magad mogott tudni a csaladodban elokerulo problemakat, egyebirant nem vettel volna fel ilyen ellenseges stilust velem szembenm es nem lattal volna bele olyan dolgokat a hozzaszolasomba, amelyeket nem irtam bele.

Ennyi erovel kerdezhetted volna azt is, hogy miert nem irtam kulon a gyermekbantalmazasrol, vagy allatkinzasrol?

Azert, mert nem errol szolt a kerdes.

30

Nem vagyok ferfigyulolo, de azt ne mondd mar, hogy nem a patrialhalis tarsadalom gyumolcse az, hogy rengeteg nobol szorongast valt ki egy masik no jelenlete, foleg, ha szebbnek, sikeresebbnek, karizmatikusabbnak tartja ot maganal.

De ugye szamotokra mindenki feminaci, ferfigyulolo, es agymosott, aki szeretne valtoztatni a tarsadalom mostani berendezkedesen.

2024. márc. 20. 20:46
 35/41 anonim ***** válasza:
52%

29

Persze, hogy a szuloktol es a nagyszuloktol is ez jon.

En is ezt irtam. Beleivodott a tarsadalomba, ez az ugynevezett norma, amit nem ket percbe telik kiiktatni az agyakbol.

Generaciorol generaciora szall ez a beteg mentalitas.

Es ahelyett, hogy lelustazod meg akaratgyengezed azokat, akiknek meg nem sikerult kitorni ebbol az ordogi korbol, mutathatnal jo peldat, hogy motivaljad oket, es inspiraciot adj nekik.

2024. márc. 20. 20:55
 36/41 anonim ***** válasza:
14%

34

A női rivalizálás (mint a férfi rivalizálás is) az ellenkező nemű egyedek elcsábításáért megy. Persze társadalmilag az elvárt az, hogy a férfiak küzdjenek a nőkért, de ez nem jelenti az, hogy a nők ne akarjanak bizonyos férfiakat megszerezni. Ez nagyon nem a patriarchális társadalomból jön (eleve ma nincs az nyugaton, de vannak olyan társadalmak, ahol az van egyébként, annak ellenére, hogy már a 21. században tisztában kéne lenni azzal, hogy a férfiak nem felsőbbrendűek a nőktől, náluk ez a valláskárosultság miatt, vagy én nem tudom miért, nem jutott el az agyakig), mivel már törzsi időkben se mindenki mindenkivel csinálta a dolgot, ment ott is a rivalizálás.

Az hogy az a rengeteg nő nincs rendben magával, az biztos ,hogy a férfiak hibája? Csak azért kérdezem, mert az incelek meg a nőket hibáztatják, és emiatt jogosan hülyének vannak nézve. Ez szerintem ugyanaz a logika, csak a másik oldalról. A saját insecurity-ja valakinek a saját hibája, mert nincs rendben önmagával. Ha ezzel egyedül nem tud megküzdeni, akkor érdemes pszichiáterhez menni.

A kérdés amúgy nyilvánvaló incel provokáció, eleve nem is úgy álltam hozzá, hogy majd arra válaszolok, ez az én hibám.

Egyébként mindenki agymosott, akármennyire próbál meg valaki racionális lenni, józanul gondolkodni, akkor is befolyálva lesz külső tényezők által, ld. akárcsak a reklámokat, még ha nem is tudatosan megnézed, hanem csak bevillan az út szélén a tábla, akkor is nagyobb valószínűséggel fogod azt a terméket választani, ami ott volt, mint egy ismeretlent. És ez természetesen nem korlátozódik a reklámokra, ha pl folyton olyanokat olvasol, hogy a férfiak hibája ez vagy az, akkor arról fogsz gondolkodni, mert arról tudsz. Akkor is, ha azt állítod, hogy objektíven állsz a dologhoz. Szerintem objektívan állni a dolgokhoz talán a pszichopaták tudnak csak. Mármint most az emberekkel kapcsolatosokról beszélek, nyilván pl. matekhoz lehet objektívan állni.

Viszont azt hiszem megint fölöslegesen írok ennyit, csak 0-ba legyek pontozva, mert nem ért velem egyet a pontozók többsége, de most legalább off vagyok a kérdés szempontjából, úgyhogy valóban nem hasznos a válasz 😂

2024. márc. 20. 20:59
 37/41 anonim ***** válasza:
75%

"Az hogy az a rengeteg nő nincs rendben magával, az biztos ,hogy a férfiak hibája?"

Konkrétan nyilván nem a mostani férfiak hibája, viszont az evszados, ezredes hagyományok mélyen az élnek még a tarsadalomban, hogy a nö türjon, kiszolgaljon, és aki érzelmileg hajlamos rá, vagy kiszolgáltatott helyzetben van (vagy került pont a pasija miatt), annak nehéz lépni, ha nincs támogató háttere, és sokuknak nincs, azért jutottak oda, ahová.

2024. márc. 20. 21:19
 38/41 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen helyzetekben én a kínálatot kb 20%-ban mondom felelősnek, a keresleté a maradék 80%.

A magam részéről, bár nem vagyok egy nőknél sikeres férfi, még youtube-on sem kattintok olyan videóra, amiben nyilvánvaló, hogy a csaj a testével akar nézettséget generálni. Az meg, hogy én fizetek cickós képekért, teljesen elképzelhetetlen számomra. Akkor már inkább odaadom azt a havi 10 dollárnak megfelelő összeget egy állatmenhelynek, mindenki jobban jár.

A valóságshow-k is csakis azért működnek, mert óriási nézettséget generálnak. Mindenki sír, hogy jajaj, ilyen szarokat adnak főműsoridőben, de mégis ismeri a szereplőket, és tudja, mi történt az előző részben. Akkor miről is beszélünk? Ha senki nem nézné, akkor nem lennének ilyen műsorok, nem lennének tele a képernyők később az innen származó "celebekkel", akik semmit az égvilágon nem tesznek hozzá társadalmunkhoz, sőt...csak rombolnak.

Ugyanez az onlyfans. Ha ma lemondaná mindenki az előfizetését, rögtön nagy szarban lennének ezek a nők. A probléma az, hogy nagyon könnyű rászokni ezekre a hamis, bár könnyen megszerezhető élményekre. Az agy elhiteti magával, hogy igen ez az OF lány csak velem ilyen kedves és tuti, hogy különleges vagyok számára.

Bevallom nekem is tudatosan kell kerülnöm az említett videókra kattintást, mert az agyam azt súgja, hogy ugyan mi baj lehet, hát csak egy videó. Szuper lenne, ha minden férfi meg tudná ezt állni.

Ugyanis akkor elkezdene fordulni a kocka. Hirtelen megszűnne a könnyű pénz a nőknek. El kellene menniük húzni az igát valahová. Rájönnének, hogy ez bizony nem olyan szuper. Megpróbálnának olyan férfiakat keresni, akik az addigi életszínvonalukat biztosítják, de ebből nagyon kevés van. Végül rájönnének, hogy jó életet lehet élni átlagos férfiakkal is, tehát elkezdene csökkenni a kielégítetlen férfiak száma is.

Kár, hogy nem jön rá erre a férfiak többsége, hogy ezzel az OF használattal csak kib*sz*rintunk magunkkal.

2024. márc. 21. 08:58
 39/41 anonim ***** válasza:
0%

37

Vannak társadalmi hagyományok a férfiakkal szemben is (ő megy háborúba, legyen határozott, kezdeményező, védelmező, stb).

Végeredményben mindenki saját magáért felelős (nyilván ha valaki áldozat lesz az más, most nem erről beszélek). Az, hogy mindenki más a hibás azért, ahogy a dolgokhoz áll valaki, egy hibás érvelés. Ezt szokták mondani az inceleknek, de ez mindenkire igaz szerintem. Túl kéne már lépni a múlton, az őseink bűneiért is mi felelünk? A szerint kell élni, ahogy rég halott emberek gondolták a teljesen más életkörülményeik közt? Persze könnyű másokat okolni mindenért (főleg olyanokat, akik védekezni se tudnak,mert más korban éltek), de ideje felelősséget vállani a saját döntésekért, csak ekkor lehet megváltozni.

2024. márc. 21. 11:34
 40/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem kis pénzt kapnak a használt bugyijukért. A rosszlányok meg 20-30 ért szexelnek.

Tudod mikor kapsz meg valakit egy cola áráért!!!Álmodban legfeljebb!

A ti számotokra úgyis csak 2 fajta nő létezik: A k.va, meg az olcsó k.va.

2024. márc. 23. 00:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!