Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire válogatnak a nők társkeresés alatt és mik a fő szempontok?
azt a betyár mindenit mekkora kamu NPC válaszok jöttek
mintha az AI-t kérdeznéd, ugyanezeket leírja neked az is
amelyik nő ezeket komolyan gondolja az kb egy papucsállatkát akar maga mellé mert nem kapta meg a falu bikáját, vagy még nem..
Legyen önálló( nem mamahoteles)
Gyerekpárti
Segítőkész
Empatikus
Tisztaságmániás
Tudjon jól, nagyon jól főzni
Izgalmas legyen az ágyban
Egészséges méretekkel
Pont annyit keressen mint én
Legyen humora
Ezek csak olyan “elvárások”amiket én is hozok, tehát nagyon alap
És ne nekem kelljen tanítgatnom az ágyban, se a konyhában, se a tisztaságra, igényességre.
Ezek elméletileg a felnőtt emberek jellemzői.
Ezek a kérdések mindig ugyanazt a mintat követik
- Kiirjatok a kérdést.
- Női felhasználók irnak válaszokat.
- Megvádoljátok a női válaszokat azzal hogy hazudnak, majd leírjátok hogy a nők felszínes gcik és csak az alfa macsó lapátállú férfi kell nekik.
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme?
mi ez a rajzfilmfigurás szemöldök?
ő nem látja magát a tükörben(?)
A nők nem homogén halmaz.
Ráadásul azért a 24 meg a 32 eléggé messze tud lenni egymástól életszakaszban. 24 évesen meg 32 évesen kicsit más koordinátarendszer szerint kerestem, mert mondjuk 24 évesen még egyetemista lány voltam, 32 évesen meg magát eltartó dolgozó nő. Akkor már előjött azért jobban az, hogy van-e munkája az illetőnek, el tudja-e magát tartani pl. Illetve 32 évesen már több tapasztalatom volt abban, hogy mi az, ami nekem kell egy párkapcsolatban. 24 évesen belementem olyan kapcsolatba, amiben ha nem is szélsőséges módon, de közéleti kérdésekben más volt a véleményünk... és elkezdett baromira zavarni, mert óriási értékrendbeli különbséget takart.
Ami mindig állandó volt:
- fogjon meg benne vmi külsőre (ez nem feltétlen jelent közízlés / médiaideál szerinti 9-10-es külsőt)
- legyen legalább egy közös hobbi
- passzoljon a humorunk
- legyen értelmes, intelligens, művelt, tájékozott, lehessen vele komolyabb témákról is beszélgetni, minőségi időt együtt tölteni (és nem, a csak dugunk az számomra nem elég ilyen téren)
- legyen határozott (de nem bunkó, arrogáns, beképzelt, észosztó)
- legyen figyelmes és udvarias (nem nyálas)
- ne legyen láncdohányos
- ne legyen függő
Én nem vagyok válogatós.
32 múltam , közmunkán vagyok éppen, de ez majd változik.
A szüleimmel élek, nekik adom haza a fizetésemet.
Jogsim sajna nem sikerült, de tanulni sohasem késő.
Van egy pici hormon zavarom de gondolom egy kis súlyfelesleg, bőrhibák miatt nem utasítanál vissza.
Mikor tali ?
Imádom az orált, nem baj ha alacsony vagy , és az sem baj ha szegény. Együtt még sokra vihetjük. De csak miután kifizettem az adósságaimat, az még 10 év asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!