Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire válogatnak a nők társkeresés alatt és mik a fő szempontok?
"tudjon helyesen írni"
vs.
"azt ne hiszti nem titulálja"
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Autocorrectelte a telefonom
“Azt ne hisztinek titulálja”
Az, ha elüti valaki a karaktereket véletlenül nem jelenti, hogy nem tud helyesen írni. Durva, hogy ezt ennyire magyarázni kell 🤦🏼♀️
Nekem fontos, hogy külön lakjon,vagy nagyon külön akarjon mostmár költözni. Aki köszöni nagyon boldog otthon és nem is érti miért kéne 30-hoz közel önnálósodni, abból nem kérek.
Fontos, hogy vonzónak találjam.
Hogy tudjunk időt együttölteni. A pilóta, kamionsofőr, anyámkínja hetelős, meg állandóan bent vagyok munkák kizárva, akárcsak a magánvállalkozók, munkamániás vezetők, stb. Volt olyan párom, aki a munkamániája miatt csak enni, koszolni, meg aludni járt haza. Vihettem két ember helyett a háztartást, miközben tök magányos voltam. Nem kell többet.
Tudja eltartani magát legalább velem egy szinten és legyen közben megtakarítása. Ugyanakkor ne legyen látványosan nagyobb a fizetése, mert az is rossz vért szül.
Ne legyen nálam sokkal idősebb (28 vagyok)
Legyen számomra vonzó. Ez a legszubjektívebb pont, úgyhogy itt kihagyom a kifejtést. Nagyon sokféle pasi jött már be.
Legyen hasonló jellem, mint én, nagyon hasonló normákkal, szokásokkal, stílussal, humorral.
Legyenek közös érdeklődési körök.
Nagyon szeresse az állatokat, legyünk egy platformon az állattartás témájában, mert nekem több is van.
Legyenek nagyon hasonló tervei a jovore nézve.
Mindenki kiesik, aki valamiért megbízhatatlannak, agresszívnak, negatív, gonoszkodó, másokat kritizáló, minősítő típusnak bizonyul.
Fontos számomra a megfelelő önismeret, önbizalom, önértékelés.
Se kisebbségi komplexust, se nagyképűséget nem igénylek a mindennapjaimba.
Ha össze akarom foglalni, egy pozitív életszemléletű, magával, a világgal és a helyzetével, életével elégedett, kiegyensúlyozott, jó szociális készségekkel rendelkező, normál egzisztenciájú, számomra vonzó férfit keresek, hasonló értékrendekkel, normákkal, háttérrel, mint ami nekem van.
Nagyjából ez lenne az "alapkészlet" egy valóban, hosszútávon is jól működő kapcsolathoz szerintem.
Nekem az volt a szempont, hogy szeressen és tiszteljen. Nyilván én is olyat választottam aki nekem vonzó. Ő vidéken lakik én nagyvárosba még otthon. Mindketten lakásra gyűjtünk a nagyvárosba. Nekem abszolút nem kuka, hogy vidéken van háza, de ott megélni nem lehet, azért nem költözöm hozzá.
Az a véleményem, hogy ketten is fel lehet építeni egy életet. Aztán az ingatlant bele lehet foglalni a vagyoni szerződésbe házasság esetén.
Nálam egyszerű volt, házasság, gyerek.
Meg is találtam.
Legyen minimum 170 cm magas, jófej , dolgozzon tisztességesen. Közös érdeklődési kör. Tiszta , igényes , hűséges hozzám.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!