Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire válogatnak a nők társkeresés alatt és mik a fő szempontok?
Nekem ezek voltak a szempontok:
-legyen sok közös témánk
-a főbb kérdésekben értsük egyet (gyerek, házasság, család, hol lakjunk)
-értsük egymás humorát
-legyen intelligens, értelmes (tudjon helyesen írni)
-tudjon és akarjon dolgozni egy kapcsolaton, ha a helyzet megkívánja, mert egy kapcsolatot tudni kell fenntartani
-tudjunk normálisan kommunikálni, akár nézeteltérés esetén is, ha mondok valamit, azt ne hiszti nem titulálja, hanem hallgasson meg
-legyen megbízható, számíthassak rá
-legyen ápolt, tetsszen az illata (nem a parfüm, amit használ, hanem az ő testének az illata)
-legyen számomra vonzó (itt elég széles a skála)
-legyen legalább akkora vagy magasabb, mint én (ez nem nehéz, 160 cm vagyok)
3 éve találtuk meg egymást tinderen, 2,5 éve együtt is élünk.
25N
5 - Nem tudom, én pl azért éltem otthon 29 éves koromig mert gyűjtöttem a lakásra, amit meg is vettem. Akinek emiatt kuka voltam, az annyit is ért. Akik albérletbe mentek az ismerőseim közül anno, azok nagyja még a mai napig is ott rohad. Mondjuk ez vidék, itt reális cél egy lakás és nem annyira reális/megérős az albérlet.
Én speciel megtehettem volna, hogy albérletbe menjek mert akkor is 500e felett kerestem, de minek menjek? Teljesen felesleges lett volna, inkább azt a 2-3 évet arra szántam, hogy spóroljak és minimális hitellel lett lakás.
Abból a fizubol nem tudtunk volna úgy sporolni, hogy albérletbe menjünk. Már egy bekasi utolsó panel is 40-50 millió volt.
Azóta lett saját lakásunk, de ha nem lett volna sem banom az albérletet. Nem akarok évekig csak jarogatni ennyi idősen.
Ha valaki havonta egymilliót keres és otthon lakik, hitel nélkül az sem fog tudni lakást venni.
Én inkább fizetek ennyit, de nem akartam otthon lakni.
A lakás a páromé, ide költöztem hozza. Mivel még nem vagyunk házasok, ez sosem lesz közös vagyon. De a kövi 5 even belül tervezünk nagyobb lakasba költözni, nyilván abba már én is bele fogok tudni szállni, mondjuk addigra már házasok leszünk. Szerencsére neki nincs azzal problémája, hogy ne bízna bennem. Válni nem tervezünk.
- legyen magasabb a pasi
- legyen jó fizuja
- legyen lakása/autója
- szeressen utazni
A major szerint ha ezek nem stimmelnek, akkor nincs tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!