Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egzisztenciával rendelkező nő jöhet nálatok számításba mint komoly kapcsolat?
"Senkit nem érdekel a nő egzisztenciája, hiába akarod erőltetni a témát."
Az elég baj, tekintve hogy már nők is lehetnek cégvezetők és milliárdosok. Ez azt jelenti, hogy a társadalom, a közgondolkodás még nem zárkózott fel a legújabb trendekhez. Egyenlőség mellett egy férfi is ugyanannyira elvárhatja a biztos hátteret, ezzel semmi probléma nincs. A hagyományos nemi szerepeket vagy elfelejtjük végre, vagy marad az is, hogy a nőnek a konyhában a helye, középút és megúszás nincs.
Amíg a palik remegnek a bináért, addig lesznek ilyen nők.
Náluk van az ami kell a férfinak….
15, 16
Az is hülye, aki eltart egy nőt, csak mert jól bszik. Akinek annyi pénze van, hogy el tud tartani egy ilyet, az kevesebből is talál magának bukszát amit tömögethet.
Mindenkinek magánügye, hogyan éli az életét meg kivel fekszik le és hogyan.
Van kereslet , van kínálat.
Lehet persze udvarlás nélkül is szexelni, se egy vacsora, se egy mozi. Mindenki csinálja úgy ahogy neki jó.
Nekem sosem volt elég hogy udvarlás nélkül valaki meg akart bni.
De mivel nem vettem el senkitől semmit és senki nem isten hogy itélkezzen felettem így nem érdekel senki véleménye, én soha nem fogok csak úgy szexelgetni meg kiszolgálni senkit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!