Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sértődött meg ez a nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg ez a nő?

Figyelt kérdés

A harmadik randin ő választott éttermet, ami ráadásul nem is olyan közel volt a lakóhelyünkhöz. Elmentünk (az én autómmal) és beültünk egy vacsira. A vacsora végén halkan megjegyeztem, hogy azért most neked illene fizetned, elvégre te választottad a helyet, az én autómmal jöttünk és nem az első randink volt.

Erre megsértődött és kb. számonkért, hogy én ezt hogy képzelem. Azóta nem beszéltünk, nem is szeretnék vele beszélni többet.

Sok nő ilyen vagy csaj én futottam bele egy szelepesbe?

2024. márc. 18. 07:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem semmi történet. Mintha már olvastam volna itt egy párszor. Nagyon megható, hogy elvitted az autóddal a nőt, de miert nem villamosozott egyet és megbeszélitek hogy ott találkozzatok abban az étteremben, amit ő nézett ki, ahol ő fog fizetni?
2024. márc. 18. 08:06
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Mót vá, uncsi!
2024. márc. 18. 08:08
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Napi kamus...

Forró láva ölelne át amiért minden egyes nap van pofád hazudni!

2024. márc. 18. 08:12
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Napi nőgyűlölő poszt Incel Balázstól :D
2024. márc. 18. 08:16
 15/19 anonim ***** válasza:
31%
Ezért érdemes az keresetet már az elején egyeztetni, én például sohasem randiznék egy magad fajta minimálbéres prolival, aki egy randi költségén pattog. Bár már akkor vége lett volna, amikor bebüfögöd, hogy fizessek én. A képedbe vágom a szalvétát és ott hagylak, oldd meg.
2024. márc. 18. 08:22
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Hogy lehetsz ilyen anyagias?
2024. márc. 18. 08:41
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Milyen autóval mentetek? Milyen ruha volt a nőn?

Kéne még pár részlet.

2024. márc. 18. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, te álmodban voltál randin maximum.
2024. márc. 18. 15:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért az autó használatán rágni a szádat fillérb...ó olcsójános dolog. De ettől függetlenül értem a gondot, csak nem így, ekkor és ebben a formában kellett volna mondani, hanem már a randi előtt lefixálni.
2024. márc. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!