Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg?
Figyelt kérdés
Online ismerkedtem egy pasival. Írta, hogy elvált, ráadásul még csak pár hónapja, mert nem volt meg a kellő tisztelet a párjában iránta. Rákérdeztem, hogy ezt hogy érti? Kifejtette bőven, hogy mi volt a gond, hazugság, stb. Aztán rákérdezett, hogy velem mi a helyzet, nekem miért értek véget a kapcsolataim? Mondtam, hogy mindegyiknek megvolt az oka, de én már lezártam és levontam a tanulságokat. És nem is szeretném ismeretlenekkel kibeszélni az exkapcsolataimat. Erre az volt a válasz, hogy ebben az esetben mi nem egymást keressük, mert a bizalom és az előző kapcsolatok feldolgozása nagyon fontos egy kapcsolatban, etc. Mondtam, hogy azért egy első körös online cset nagyon távol áll a kapcsolattól, és a bizalom nem elvárás alapján működik, hanem spontán alakul ki.
Jogosan,feltett egy kérdést és nem kapott rà vàlaszt.
2022. nov. 4. 20:51
2/24 anonim válasza:
Igazság szerint, igaza volt.
2022. nov. 4. 20:53
3/24 A kérdező kommentje:
De kapott. Elmondtam, hogy nem szeretném ezt az információt megosztani idegenekkel.
2022. nov. 4. 20:59
4/24 anonim válasza:
Ha eleve ismerkedésnél ùgy kezeled az első személyesebb kérdésnél, hogy idegeneknek erről nem beszélsz....hát elég kiábrándítò, de ez esetben megmondta, hogy ti nem egymást keresitek. Lépj tovább, csak egy idegen.
2022. nov. 4. 21:04
5/24 anonim válasza:
Szerintem neked van igazad. Későbbi beszélgetésnél jogos lehet, hogy megkérdezi, de első beszélgetésnél még simán el lehet utasítani. Meg mégis milyen bizalom? Milyen kapcsolat? Életében először beszél egy vadidegennel a neten.
2022. nov. 4. 21:04
6/24 anonim válasza:
Simán lehetne, hogy mondjuk az illetőnek rossz élménye van, megerőszakolták, vagy bántalmazó kapcsolatban volt, és nem akarja az első jöttment orrára kötni, akiről még azt sem tudja, hogy van-e közös témájuk.
2022. nov. 4. 21:05
7/24 anonim válasza:
Szerintem nem jogos a sértődöttsége. Én sem teregetném ki egy kvázi idegennek, akivel még csak rövid ideje beszélek, az előző kapcsolatom részleteit és hogy miért értek azok véget. Persze később, ha már valóban továbbfejlődik a kapcsolat és együtt vagyok valakivel, az már más helyzet, ott már (jó esetben) van bizalom, tudunk erről is beszélgetni. De ismerkedés elején biztos nem beszélgetnék erről.
2022. nov. 4. 21:06
8/24 A kérdező kommentje:
Ja, én abszolút túlléptem. Nekem az volt a fura, hogy egyből kibeszélte a volt házasságát. Számomra ez azt mutatja, hogy nincs túl rajta. Azokat a kapcsolatokat, amiken már túlvagy, nem akarod úton-útfélen kibeszélni, hanem a másikra koncentrálsz. Nekem ez egy csalódott ember benyomását keltette, aki nagyon fél és ezért be akarja biztosítani magát.
2022. nov. 4. 21:06
9/24 A kérdező kommentje:
#6-os és #7-es - abszolút egyet értek.
2022. nov. 4. 21:08
10/24 anonim válasza:
Na, igen. Én ellenszenvesnek tartom, ha egy férfi ennyire kibeszéli az exét. Ha már kapcsolatban vagyunk, oké, hogy mesél róla. De akkor sem mindegy, milyen stílusban. Ha így kibeszéli az exét, ne legyenek illúzióid, téged is ki fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!