Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg a párom erre?
Párommal már régóta foglalkoztat minket a feederism, és úgy döntöttünk, hogy belevágunk. A történetben a pasim hízik, én maradok vékony. Jöttek fel rá szépen a kilók, és mindkettőnknek nagyon tetszett a kontraszt közöttünk, meg ez az egész. Nagyon fel is frissült tőle a szexuális életünk.
Viszont 90-100 kiló körül megrekedt, és sehogy nem ment feljebb. Van egy barátnőm, aki táplálkozási tanácsadó, vagy talán személyi edző, mindegy is, a lényeg, hogy ebben a témában mozog, és tanácsot kértem tőle. El sem akarjuk hinni a változást, annyira gyorsan hízik. Viszont elmondtam a páromnak, hogy honnan az ötletek/receptek, és teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy szerinte ez a mi "hálószobai" titkunk, és ezek után már nem mer ennek a barátnőmnek a szemébe nézni, mert mások előtt szégyelli ezt az egészet, én pedig ezzel elárultam őt.
Ez tényleg ekkora probléma volt, vagy csak túlreagálja?
ui: nem én írtam ki a korábbi fétises kérdéseket, de olvastam őket én is :)) az ilyen jellegű válaszoktól kíméljetek légyszi
Kezdődjön a lepontozás, de nem érdekel...
És az is feltüzel, hogy hamarosan egészségügyi problémái lehetnek a párodnak?! Milyen betegnek kell ahhoz lenni, hogy mindezeket figyelmen kívül hagyva elégíted ki a szexuális devianciáid?
Kérdésre visszatérve, szerintem sem etikus másnak ezt kikotyogni, elég lett volna annyit kérdezni az edzőtől, hogy mit gondol, hogyan lehet viszonylag gyorsan hízni.
Azon sértődhetne meg jogosan, hogy az egészségét szeretnéd szándékosan tönkretenni valami elcseszett fétis miatt.
Amúgy igen, bunkóság külső embereknek kikotyogni a fétiseteket szerintem, de legalább van rá esély hogy rájön hogy nem normális amit csináltok.
Mondjuk az a táplálkozási tanácsadó is elmegy a búsba, aki ahhoz asszisztál hogy minél egészségtelenebben étkezzen valaki.
Remélem hogy csak kamu trollkodás.
9: Ez úgy volt, hogy akartuk, hogy hízzon, de az elmúlt fél évben max 1-2 kiló sikerült neki, az elmúlt 1 hónapban viszont kb 6 jött fel rá. Éretlenkedve nézte, hogy mégis hogyan. Ekkora mondtam neki, büszkén, hogy kaptunk segítséget. Nem sejtettem, hogy ez akkora probléma lesz
8: jó barátnőm, és tudja, hogy ha nem vele, akkor nélküle, de úgyis csinálnánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!