Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődött meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg a párom erre?

Figyelt kérdés

Párommal már régóta foglalkoztat minket a feederism, és úgy döntöttünk, hogy belevágunk. A történetben a pasim hízik, én maradok vékony. Jöttek fel rá szépen a kilók, és mindkettőnknek nagyon tetszett a kontraszt közöttünk, meg ez az egész. Nagyon fel is frissült tőle a szexuális életünk.

Viszont 90-100 kiló körül megrekedt, és sehogy nem ment feljebb. Van egy barátnőm, aki táplálkozási tanácsadó, vagy talán személyi edző, mindegy is, a lényeg, hogy ebben a témában mozog, és tanácsot kértem tőle. El sem akarjuk hinni a változást, annyira gyorsan hízik. Viszont elmondtam a páromnak, hogy honnan az ötletek/receptek, és teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy szerinte ez a mi "hálószobai" titkunk, és ezek után már nem mer ennek a barátnőmnek a szemébe nézni, mert mások előtt szégyelli ezt az egészet, én pedig ezzel elárultam őt.

Ez tényleg ekkora probléma volt, vagy csak túlreagálja?

ui: nem én írtam ki a korábbi fétises kérdéseket, de olvastam őket én is :)) az ilyen jellegű válaszoktól kíméljetek légyszi

2022. márc. 10. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezdődjön a lepontozás, de nem érdekel...

És az is feltüzel, hogy hamarosan egészségügyi problémái lehetnek a párodnak?! Milyen betegnek kell ahhoz lenni, hogy mindezeket figyelmen kívül hagyva elégíted ki a szexuális devianciáid?

Kérdésre visszatérve, szerintem sem etikus másnak ezt kikotyogni, elég lett volna annyit kérdezni az edzőtől, hogy mit gondol, hogyan lehet viszonylag gyorsan hízni.

2022. márc. 10. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azon sértődhetne meg jogosan, hogy az egészségét szeretnéd szándékosan tönkretenni valami elcseszett fétis miatt.

Amúgy igen, bunkóság külső embereknek kikotyogni a fétiseteket szerintem, de legalább van rá esély hogy rájön hogy nem normális amit csináltok.

2022. márc. 10. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A "joga van-e megsértődni X-nek" típusú kérdések eleve értelmetlenek. A sértődés mindenkinek a privát joga, bármilyen esetben és bármilyen körülmények között is. S ha bárki olyan választ adna a kérdésedre, hogy nem volt joga, az min változtatna? Attól, hogy felbátorodva egyszer csak a szeméhez vágod, hogy "túlreagálja" a dolgot, majd azt gondolod, hogy magába száll és kitörli magában a sértettségét? Egy frászt. Az emberekben rengeteg a lehetőség a sértődésre. Mindenkiben ott szunnyadnak a láthatatlan lelki aknák, amelyekre bárki óvatlanul ráléphet. Az ítélkezés, hogy nincs joga valami miatt valakinek megsértődni, az égvilágon semmit nem old meg. Nem változtatja meg a sértődött embert, az egészen biztos. Ha jót akarsz magadnak és neki is, akkor fogadd el a sértődését. Ez az egyetlen biztos út a lelki békéhez. A kritizálás csak rontana a helyzeten.
2022. márc. 10. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellett bevonni?
2022. márc. 10. 14:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindent a kib.ott fétishek kielégítéséért, még akkor is, ha az netalán káros lenne az egészségre! Ez az!
2022. márc. 10. 14:52
 6/11 A kérdező kommentje:
4: Mert kellett a segítség. Mondott konkrét recepteket, hogy lehet megcsinálni egy ételt úgy, hogy 2x annyi kalória legyen benne, hogyan lassuljon az anyagcsere, milyen vitamint érdemes szedni, hogy nőjön az étvágy, stb. Ezek nagyon hasznos infók.
2022. márc. 10. 14:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
deviáns...
2022. márc. 10. 15:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az a táplálkozási tanácsadó is elmegy a búsba, aki ahhoz asszisztál hogy minél egészségtelenebben étkezzen valaki.

Remélem hogy csak kamu trollkodás.

2022. márc. 10. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondtad el a párodnak? Leültél vele, hogy szívem, kikotyogtam a fétisünket a Julinak? Vagy mi?
2022. márc. 10. 15:08
 10/11 A kérdező kommentje:

9: Ez úgy volt, hogy akartuk, hogy hízzon, de az elmúlt fél évben max 1-2 kiló sikerült neki, az elmúlt 1 hónapban viszont kb 6 jött fel rá. Éretlenkedve nézte, hogy mégis hogyan. Ekkora mondtam neki, büszkén, hogy kaptunk segítséget. Nem sejtettem, hogy ez akkora probléma lesz

8: jó barátnőm, és tudja, hogy ha nem vele, akkor nélküle, de úgyis csinálnánk

2022. márc. 10. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!