Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés

Online ismerkedtem egy pasival. Írta, hogy elvált, ráadásul még csak pár hónapja, mert nem volt meg a kellő tisztelet a párjában iránta. Rákérdeztem, hogy ezt hogy érti? Kifejtette bőven, hogy mi volt a gond, hazugság, stb. Aztán rákérdezett, hogy velem mi a helyzet, nekem miért értek véget a kapcsolataim? Mondtam, hogy mindegyiknek megvolt az oka, de én már lezártam és levontam a tanulságokat. És nem is szeretném ismeretlenekkel kibeszélni az exkapcsolataimat. Erre az volt a válasz, hogy ebben az esetben mi nem egymást keressük, mert a bizalom és az előző kapcsolatok feldolgozása nagyon fontos egy kapcsolatban, etc. Mondtam, hogy azért egy első körös online cset nagyon távol áll a kapcsolattól, és a bizalom nem elvárás alapján működik, hanem spontán alakul ki.

Szerintetek?

2022. nov. 4. 20:47
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#20-as pontosan, plusz nekem azt is jelzi, hogy nincs érzelmileg túl az előző kapcsolatán és tulajdonképpen nem ismerkedni, hanem erről beszélgetni szeretne. Jobban tenné, ha terápiába menne, vagy a haverjaival beszélné ki, csak azok meg már valószínűleg unják a témát. Ezért akar nőkkel ilyen témákról beszélni, hogy a sérelmeit kibeszélhesse.
2022. nov. 5. 11:06
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

#20-as vagyok.

Ez is benne van a pakliban, hogy ismerkedés címszó alatt lelki szemetesládának használ.

2022. nov. 5. 11:20
 23/24 anonim ***** válasza:

Én 10 évvel ezelőtti kapcsolatom is simán "kibeszélem " ha valaki kérdez róla

Pedig rég túl vagyok rajta 😅

Van akinek zavaró ha ilyen könnyen beszél dolgokról a másik van akinek nem

Ezekszerint nem passzoltatok. Azzal sincs baj ha te nem tudsz erről beszélni de szerintem azzal se ha valaki rögtön megnyílik

2022. nov. 5. 15:45
 24/24 A kérdező kommentje:
#23-as - ő volt az, aki egyből bontotta az ismerettséget mondván, hogy mi nem egymást keressük, mert én nem válaszoltam az elmúlt kapcsolataimat firtató kérdésére. Nekem fura, ha valaki ismeretleneknek kibeszéli a volt kapcsolatait, de nem én akadtam ki ezen.
2022. nov. 5. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!