Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődött meg rajta, hogy rákérdeztem, volt-e valakivel előttem, miután fertőzésünk lett?
Csókolóztam egy fiúval, pár éve ismerjük egymást, baráti viszonyban voltunk. Másnap elkezdett a torka fájni, és fehér réteg lett a nyelvén. Többször is rákérdezett, nekem volt-e/van-e ilyen bajom, feltételezte, hogy tőlem kapta el. Úgy éreztem nem is hitte el, hogy nem volt.
Pár napra rá nálam is megjelentek ugyanezek a tünetek, amit meg is írtam neki. Megkérdeztem, ő esetleg elkaphatta-e valakitől, mert ha igen, elmennék orvoshoz. Ő ezen megsértődött, azt mondta szarul esett neki a kérdés. Nem értem ebben mi a bántó, semmilyen intim kapcsolat nem volt közöttünk eddig, és nem gyanúsítottam semmivel.
Igazából már a csókolózás másnapja óta távolságtartónak érzem, azt sem mondta, hogy találkozhatnánk valamikor, egyáltalán nem keres. Aznap még semmi baja nem volt, nem értem, mi változott meg egy éjszaka alatt. Úgy akar tenni, mintha semmi sem történt volna, vagy teljesen le akar koptatni? (Én természetesen nem fogok utána futni.) Egyébként 30 fölött van, nem tini dráma.
Te kaptad el tőle , addig tiszta...
Sértődést nem tudom hová tenni.
Ő a hunyó, tőle kaptad, ja. Neki szabad másokkal, neked nem, de ennek ellenére sem akar tőled semmi komoly dolgot.
Barátság? Vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!