Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 300 ezer körül keres annak nincs semmi hátránya a párkeresés szempontjából?
Csak mert évek óta nem találok senkit. De ha nem a pénz az oka, el kell kezdenem fejleszteni a külsőm meg a szemelyisegem. 😐
Ha igazak amiket mondanak és jobb ember leszek. És a külsőm is jobb lesz a jelenlegi 180 cm/ 94 kg helyett leszek mondjuk 80. Akkor nem fog 10 nőből 10 elutasítani ha busszal megyek a randira? Hogy 10 ezer ftnál meghúzom a határt mint kiadás amit a randira tudok szánni? És az se baj ha csak egy albiba tudom haza vinni (ha annyira jól alakulna a randi) ?
Szerintem a 180-hoz a 80 kiló rendben van, ha izmos vagy. Ha az a plusz 5-10 kiló zsír és még rosszul is oszlik, az azért sokat ront optikailag. Ha jól oszlik el, nem zavaró. Te látod magad, hogy mennyire és hol vagy zsíros.
A 300 elég csekély, főleg albérlet mellett. Én nem sokkal keresek jobban, de sajátban lakom, így tudok félre tenni. A 300 az a határ, ahol egy jó, vonzó személyiséggel még elgondolkodom a dolgon, bàr, mivel gyermeket is szeretnék, azért necces, amennyiben ez a teteje annak, amit el akar/tud érni az illető.
Az albi nem zavarna, ha összeköltözésre kerül a sor, legalább nem nekem kell költöznöm.
A depresszió és a hiszti, nyűglődés, keserűség viszont alapvetően kizáró tényező. Nem hiányzik, hogy valaki lehúzzon érzelmileg. Se mankó, se szeretetszolgálat, se hülye nem vagyok.
Az alap kérdésre az a válasz, amire már más is utalt. Ha se egzisztenciát tekintve, se személyiség terén, se külsőre, se karrierben nem vagy sehol, akkor cseszheted.
Legalább az egyikben, de inkább többen kéne kiemelkedőt nyújtani, hogy a többit ellensúlyozza. A 80 kiló max átlagos, hacsak nem tiszta izom. Tehát, akkor a külsőd átlagos lesz. Marad a negatív jellem, szar kereset, 0 karrier, kilátás. Ez így még mindig nagyon kevés lesz.
#21 még milyen testi és szellemi tulajdonságokat várnál el amúgy? Most ezt komolyan kérdem.
Nem gond hogy "csak" 180cm magas?
22, 168 cm vagyok, nekem nem gond. Sőt, mivel mindkét exem 17 körüli volt, nem is akarnék sokkal magasabbat. Meg van a maga haszna a hasonló magasságnak.
A testi tulajdonságok kb annyi, hogy ne legyen elhízott, arányos legyen és tetszen az arca.
A szellemi ennél lényegesen sokrétűbb. Nyitottságot, tudásvágyat, érdeklődést a világ iránt, rugalmasságot, elfogadást, jó kommunikációs készséget, hasonló humort, erős szociális készségeket, jó önismeretet, életkedvet, egészséges önbizalmat, hasonló normarendszert, röviden, hogy jó társ legyen, akivel jó együtt lenni. Pozitív személyiség, akire lehet építeni.
Ez egy nagyon kapós kombó. Egy normál, arányos test és egy megnyerő személyiség.
Köszi 23. Szemszögemből kár, hogy a magasabbakat nem preferálod.
Lenne még pár kérdésem. Lehet nem szívesen válaszolnál itt. Mondjuk lehet privátban sem, pedig nem perverz kérdések. Ha gondolod szívesen beszélgetnél velem és pozitív vagy te is, akkor ne tartsd vissza magad 🙃
Szerintem itt az átlag pasik és nők meg sem mernek szólalni, mert már a kérdés is azt sugallja, hogy ez a legalja. Mondjuk én nő vagyok és boldog lennék a nettó 300 e fizetéssel, a férjem is csak nemrég lépte át a 300 ezret, most kb.350-et keres, pontosan nem tudom. Fenntartunk egy házat, van egy autónk, egy gyerekünk, két macska, egy kutya és melegben vagyunk. A gyereknek külön szoba, szép bútorok. A ház többi része szedett vedett örökölt, megunt nálunk landolt bútorok. Nem tudunk nyaralni menni, nincs félretett pénz egy fillér se, de több százezer jut magánorvosra vagy állatorvosra egy évben.
Szerintem átlagos életünk van. A rezsiválság előtt azért több tartalékunk volt. De még mindig ketten fenntartunk egy viszonylag nélkülözésmentes életet.
Cserébe nyilván nem 10/10-es nő vagyok, azokat esélye se lett volna megszerezni ennyi fizetéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!