Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 300 ezer körül keres annak nincs semmi hátránya a párkeresés szempontjából?
Csak mert évek óta nem találok senkit. De ha nem a pénz az oka, el kell kezdenem fejleszteni a külsőm meg a szemelyisegem. 😐
Ha igazak amiket mondanak és jobb ember leszek. És a külsőm is jobb lesz a jelenlegi 180 cm/ 94 kg helyett leszek mondjuk 80. Akkor nem fog 10 nőből 10 elutasítani ha busszal megyek a randira? Hogy 10 ezer ftnál meghúzom a határt mint kiadás amit a randira tudok szánni? És az se baj ha csak egy albiba tudom haza vinni (ha annyira jól alakulna a randi) ?
"Akkor nem fog 10 nőből 10 elutasítani ha busszal megyek a randira?"
Elhivtad randira és elfogadta, itt már nem utasitott el. Rendszeresen megtörténik veled az hogy mész a randira, leszállsz a buszról, ezt észreveszi a lány és akkor mondja hogy "fuh ne haragudj nem én ilyen buszozosokkal mégse randizom"? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
Mert azt írod "akkor 10bol 10 nő nem fog elutasítani, ha busszal megyek randira?", ebből azt olvasom ki hogy eddig 10bol 10 nő elutasított amikor kiderült hogy busszal jöttél randizni. Ez rendszeresen előfordul?
Mert én pl Budapesten még sose mentem randira kocsival, faxom fogja magát a belvárosi forgalommal meg a parkolással kínozni, nem vagyok én NER lovag hogy még a tilosban is megállhatok.
Igen pufi,komolyan beszélek!
Azért kéne 70kg lenni, mert az az ideális súlyod. És rossz hírem van: elbúcsúzhatsz attól, hogy torkig töltöd a gyomrodat.
75 még lehet nagyon jó, ha van rajtad izom is bőven. Tudom, mert jóval magasabb vagyok nálad és 76kg tömeggel néztem ki legjobban (csak azért böven több izom volt rajtam, mint egy átlag puhány Jóskán)
Dagi!
Le kell fogynod. Most hogy 70kg vagy 75kg lenne e jobb, azon ne rugózz! Mondom, az alacsony (férfias) testzsír arány 75kilósan is kijöhet, ha sok izom van rajtad, és genetikailag is szélesek a vállaid.
14%, ezt kéne belőni maxra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!