Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy muszlim férfival,de van felesége, de megsértődött, mikor a feleségéről kérdeztem. Nem tudom miért?
Örülj, hogy nem történt bajod.
Totálisan más kultúra!
Apám főiskolán tanított. Volt egy kiváló tanítványa, jó szakmai és emberi kapcsolatban voltak. Bementem az egyetemre. Ott volt a szír tanítványa, bemutatott egymásnak. Úgy alakult, együtt jöttünk el. Ő is a belvárosba tartott, a buszon beszélgettünk. Hívott, üljünk be egy kávéra. Megköszöntem, elfogadtam. Aztán a kávéházban, az asztalnál egy idő múlva meg akarta fogni a kezem. Finoman elhúztam. Akkor meg a vállamat akarta átfogni, elhúzódtam. Nem értette, megsértődött.
Elmagyaráztam neki, hogy ha egy európai nővel kellemesen társalog, ha elfogadja a kávé meghívást, az nem jelenti azt, hogy mint férfit fogadja el. Mivel apámmal szakmai kapcsolatban voltak, disztingvált, elfogadta.
De náluk nem így van.
Naluk a nő alárendelt, nem kérdezhetsz, soha nincs szavad, a férfi teljhatalmú urad, parancsolód.
"Csak azt kérdeztem szereti- e a feleségét"
En is megkerdeztem az egyik kollegamat, azt valaszolta, hogy Alhamdulillah.
Ja, mondjuk o igazi muszlim, nem alban cigany gyuttment
39F incel
Miba baj azzal, hogy megkérdeztem szereti÷ e a feleségét, mert mindig szexelni akarna velem.
S mit jelent az, hogy Alhamdulillah
"mindig szexelni akarna velem"
Most a Ramadan alatt pont idoszeru a Zina.
"S mit jelent az, hogy Alhamdulillah"
Szerintem ezt o se tudja, annyira "muszlim".....
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!