Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem egy muszlim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy muszlim férfival,de van felesége, de megsértődött, mikor a feleségéről kérdeztem. Nem tudom miért?

Figyelt kérdés
márc. 16. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

Örülj, hogy nem történt bajod.

Totálisan más kultúra!

Apám főiskolán tanított. Volt egy kiváló tanítványa, jó szakmai és emberi kapcsolatban voltak. Bementem az egyetemre. Ott volt a szír tanítványa, bemutatott egymásnak. Úgy alakult, együtt jöttünk el. Ő is a belvárosba tartott, a buszon beszélgettünk. Hívott, üljünk be egy kávéra. Megköszöntem, elfogadtam. Aztán a kávéházban, az asztalnál egy idő múlva meg akarta fogni a kezem. Finoman elhúztam. Akkor meg a vállamat akarta átfogni, elhúzódtam. Nem értette, megsértődött.

Elmagyaráztam neki, hogy ha egy európai nővel kellemesen társalog, ha elfogadja a kávé meghívást, az nem jelenti azt, hogy mint férfit fogadja el. Mivel apámmal szakmai kapcsolatban voltak, disztingvált, elfogadta.

De náluk nem így van.

Naluk a nő alárendelt, nem kérdezhetsz, soha nincs szavad, a férfi teljhatalmú urad, parancsolód.

márc. 16. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Milyen igazuk van. :)
márc. 16. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

"Csak azt kérdeztem szereti- e a feleségét"

En is megkerdeztem az egyik kollegamat, azt valaszolta, hogy Alhamdulillah.

Ja, mondjuk o igazi muszlim, nem alban cigany gyuttment

39F incel

márc. 17. 06:21
 14/15 A kérdező kommentje:

Miba baj azzal, hogy megkérdeztem szereti÷ e a feleségét, mert mindig szexelni akarna velem.

S mit jelent az, hogy Alhamdulillah

márc. 17. 06:31
 15/15 anonim ***** válasza:

"mindig szexelni akarna velem"

Most a Ramadan alatt pont idoszeru a Zina.

"S mit jelent az, hogy Alhamdulillah"

Szerintem ezt o se tudja, annyira "muszlim".....

39F incel

márc. 17. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!