Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy muszlim férfival,de van felesége, de megsértődött, mikor a feleségéről kérdeztem. Nem tudom miért?
1. A nők náluk másodrendűek. Megsértődött hogy miért róla érdeklődsz miért nem a pasiról.
2. Ha le akar veled feküdni idegesíti hogy miért érdeklődsz a felesége iránt. Ne tedd. Csak terpessz és kész. Ne érdekeljen más.
#3 Nem tudom mit vergődsz itt. :D
Én nem akartam senkit sem bántani. Van két muszlim munkatársam is szóval tudom miről beszélek. Egyiknek felesége van másiknak csaja. Csak megerdeklődtem hogy xy-nal Mizu vagy hogy mennek e feleségével valahova hosszú hétvégén és egyből morcos lett puffogott, motyogott... Majd megkérdeztem hogy na és TE mit szeretnél a hétvégén azonnal vigyorgott és mesélt...
Amikor volt nálunk audit szintén ez volt. Semmibe vettek engem mit nőt. Ha nem álltam elé hogy adhatok valamit?? Akkor rám sem nézett... Tudom miről beszélek de nyilván te okosabb vagy tőlem szóval hajrá mondjad a tanácsaidat. Ja hogy az nincs csak be akartál szólni? Gáz vagy
Csak azt kérdeztem szereti- e a feleségét,
Azért bírom, mert rendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!