Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok olyan nőt aki nagyon lusta, szeret enni emiatt pedig nagyon meghízott?
Milyen választ vársz? Mert csak kétféle lehet, igen vagy nem.
És ha itt megkapod ezeket a válaszokat, hogyan fogja ez befolyásolni a jövődet?
Megismerkedtem egy pasival. Nem volt vele gond szuper személyisége volt tudtunk beszélgetni megértett támogatott de iszonyat túlsúlyos volt.
Azt mondta genetikailag ilyen mondom oké én se vagyok tökéletes. Próbáljuk meg.
Hát... undorító volt vele a szex. Azon a zsíros testen ugrálni amit láttam mikor pucér volt, hogy nyöszörögve tudott csak felülni. Hogy nem tudott szex közben sem mozogni mert nem volt izomzata..
Úgy voltam oké benyelem talán. Dumáltam vele de már nem úgy. Minden nap küldözgette hogy egy doboz szaloncukrot megeszik meg hogy colát vesz mert a vízet nem szereti, hogy óriás milkákat benyom. Na ez volt az a pont ahol végleg megundoródtam a hozzáállásától. Szakítottam.
Szóval ha férfi lennék se nézném le ha trehányság miatt valaki extrém túlsúlyos.
Azt csak kedvességből mondják, hogy olyan sokan szeretik a túlsúlyos nőket.
De ne aggódj téged is biztos vár valaki a világban.
Hasonlóan lusta és a súlyára igénytelen férfit biztosan találnál.
Gondolom az nem felelne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!