Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan nők, akik elfogad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők, akik elfogadnak egy olyan férfit, nem képes mondjuk úgy klasszikus szexuális életet élni?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy impotens és bekap valami tablettát, hanem arról, hogy nem fejlődött ki rendesen a pénisze, így az szexre alkalmatlan.

Vannak olyan nők, akik beérik ha őket kielégítik szájjal és kézzel, de behatolás elmarad vagy maximum segédeszközzel érhető el ott valami?

2023. dec. 10. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

Voltam ilyen kapcsolatban és semmi gond nem volt.

Viszont mostaniban csak pénisszel tudok élvezni pl

2023. dec. 10. 15:58
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Azok a nők, akik nem vágynak szexre (aszexualitás, vagy bármi egyéb ok miatt). Illetve ha ennek a férfinek nem gond, hogy mással viszont szexel a párja, akkor szerintem ez simán lehet egy nagyon jó kapcsolat is.
2023. dec. 10. 15:59
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Vannak akik kezüket törik, mindegy milyen csak kapjon valamit.
2023. dec. 10. 16:10
 4/14 anonim ***** válasza:
28%
Nincsenek, mondom ezt nőként.
2023. dec. 10. 16:49
 5/14 anonim ***** válasza:
17%

Keres egy duci a aszexuális nőt.

De mit jelent hogy nem fejlődött ki a pénisze? Valami genetikai betegség ? Csak csak kicsi > pl 16 cm alatti ?

2023. dec. 10. 16:58
 6/14 anonim ***** válasza:
56%
Én pl undorodom a behatolás gondolatától, az megalázó a nőnek szóval nekem megfelelne
2023. dec. 10. 17:47
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

"mondom ezt nőként"

Ja, és akkor minden más nőt is ismersz?

2023. dec. 10. 17:48
 8/14 anonim válasza:
42%

A “behatolás megalázó a nőnek”?

Hiszen még az egyedülálló nők is vibrátorozzák magukat.

Ez ilyen a “föld lapos” vitaindító kijelentés volt csak?

Annak mondjuk teljesen jó!

2023. dec. 12. 08:37
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
6) szabadjon megemlítenem, hogy ez a te defekted és kicsit ostoba dolog azzal letudni, hogy en bloc a nők ek megalázó lenne 😀
2023. dec. 15. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
*nőknek
2023. dec. 15. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!