Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel kérdések egyrészét csak trollkodásból írják ki?
Szerintem igen, nagy részét a kérdéseknek ugyanaz a pár idióta írja ki és ha komolyan is gondolja leginkább csak polgárpukkasztás a célja, meg a kiemelt figyelem. Nézd meg kérdező mindig az ilyen idióta kérdések generálják a legtöbb választ, vannak olyanok is ahol már 20+ oldalnyi veszekedés van és akár évek óta megy.
Van aki meg szimplán trollkodik, szándékosan kiforgatott, abszurd baromságokat ír és úgy tesz mintha ténylegesen "incel" lenne (mondjuk attól még lehet az).
Az incelek többsége kamu troll.
Se nem mindegyik!!!
Igen, csak trollkodásból. Én egy hobbi incel vagyok, aki azért jár ide, hogy kiakassza azt a 4-5 panelproli 50 éves nőt, akik szerint a nőknek minden alanyi jogon jár. Sikerül is általában.
A való életben nem ilyenek a nők mint itt. Akik itt vannak azok defektesek. Én azután éreztem késztetést a regisztrálásra, miután elolvastam pár kérdést és azok válaszait. Azonnal tudtam a kötelességemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!