Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incel kérdések egyrészét csak trollkodásból írják ki?
.... nem hiszem....
Ha valaki hónapokat/éveket szán az életéből arra, hogy egy oldal felhasználóit szivassa, azt szerintem már nem lehet trollkodásnak hívni.
Nagyon kis része trollkodás.
Nagy része meg ugyan attól a pár gyökértől származik akik azt élvezik, hogy addig is foglalkoznak velük a nők ameddig tudnak provokálni a szarságaikkal.
F
Szerintem is ugyanaz a pár ember incelkedik itt egyfolytában.
Mindig ugyanattól a 3-4 felhasználótól kapok üzenetet, miután válaszolok ilyen jellegű kérdésekre.
Nem. Az a pár incel nem sok vizet zavar, de akik itt 0-24-ben előadják a sikeres, boldog párkapcsolatban élő feminista szerepet, azok közül sokan valójában frusztrált femcelek.
Akik itt a férfigyűlölő, a férfiakat primitív állatoknak címkéző kommenteket évek óta felpontozzák, azok ugyanolyan lelkileg sérült retardáltak, mint az incelek, csak annyi a különbség, hogy ők többen vannak.
Nagy reszet Balazska irja ki, neki ez a szorakozasa. Munkaja nics, noje nincs, cserebe alkoholista, es nem kicsit szemelyisegzavaros. Ha ilyen ...cel nevu, vagy hangzatos moozaiknevekkel talalkozol, akkor az o. Neha lebukik, akkor elkotrodik es kreal egy masik szemelyiseget maganak. Szerintem ez a 400 netto allati noket szapulo is az. Ismertetojelek:
- nogyulolo
- feminizmus fogalamat nem ismeri
- egyenloskodni akar
- csak a top nok erdeklik
- ugyanazokat a paneleket hajtogatja, mint egy rossz arogan toni kutya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!